به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، یک سال پیش در بزنگاه عملیات روانی رسانههای معاند و ضد انقلاب، وقت آن بود که فریبخوردهترینها هم حقیقت را از آنچه که رسانههای سعودی لندن نشین میگویند جدا کرده و فریب دلارهای سعودی و صهیونیستی را نخورند.
از آن زمان که فوت مهسا امینی اسم رمز ضد انقلاب برای آشوب و اغتشاش شد، یک سال گذشت و آنهایی که باید اقامت میگرفتند، گرفتند و خط خود را از مردم جدا کردند. البته مدت زیادی زمان نبرد که سادهترین مخاطبان هم قصد و نیت آنها را از هیاهو و فریاد تظلمخواهی متوجه شدند.
تقریباً از همان روزهای ابتدایی حیات رسانههای معاند شاهد بزرگنماییشان از اتفاقات ایران بودهایم. ماجرای مهسا امینی هم بار اولی نبود که رسانههای معاند دست به بزرگنمایی حوادث در کشور ما میزدند. چون آمار وقایع مشابه نشان میدهد طراحی و گستردگی انتشار اخبار جمهوری اسلامی ایران توسط این رسانهها کاملاً مهندسی شده انجام میشوند.
برای مثال در خصوص واقعه ریزش ساختمان متروپل؛ ایران اینترنشنال حدود ۱۰۰ خبر و پست منتشر کرد، شبکه من و تو نیز با ۹۵ پست و استوری خود را از قافله عقب نگه نداشت. این در حالی است که حادثهای مانند تیراندازی در مدارس ابتدایی تگزاس آمریکا و قتلعام بچهمدرسهایها از چشمان تیزبین ایندست رسانهها دور میماند! در حالیکه طبق آمار تحقیقات فدرال آمریکا حوادث تیراندازی در سال ۲۰۲۱ بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته و اینفاجعه میتواند موضوع جالب و قابل تاملی برای رسانههای دلسوز باشد!
حال این آمار و اخبار را با خبر مسمومیت دانش آموزان مقایسه کنید! احتمالا دیگر نیازی نیست به حجم خبرهای این شبکهها در این باره اشاره کنیم، یا اخباری که از آتش سوزیهای کوچک در کارگاههای جنوب شهر توسط این شبکهها پخش میشوند! اینجا یک علامتسوال بزرگ در ذهن مخاطب نقش میبندد؛ کدام یک از وقایع اولویت بیشتری برای پرداخت رسانهای دارد؟ آتش سوزی یک کارگاه در جنوب شهر تهران یا کشته شدن تعداد قابل توجهی دانش آموز در مدرسه ابتدایی آمریکا!
پس بد نیست از بعضی مخاطبان اینگونه رسانههای بهظاهر فارسیزبان که هنوز از خواب غفلت بیدار نشده و در روزهای اخیر از اسرائیل و کودککشیاش طرفداری میکنند، بپرسیم بهنظرتان نمیرسد اینرسانهها که از ایرانیبودن فقط زبان فارسیاش را دارند و تازه همان را هم به درستی بلد نیستند، خیرخواه ما و هیچمردم دیگری در جهان نیستند و فقط به دلار فکر میکنند؟
حراج دلارهای صهیونیستی برای تطهیر رژیم کودک کش
۱۵ مهر بود که رسانههای ایرانی و بین المللی خبر از حمله راکتی گسترده مقاومت فلسطین در نوار غزه به اراضی اشغالی دادند؛ عملیاتی که از آن با نام طوفان الاقصی یاد میشود. این منابع تاکید کردند صدها راکت از نوار غزه به سمت شهرکهای صهیونیست نشین مجاور و برخی مناطق در مرکز اراضی اشغالی شلیک شده است.
بعد از موفقیتهای پی در پی حماس و مقاومت همیشگی فلسطینیان، عملیات روانی رسانههای سعودی_ صهیونیستی و لندن نشین برای تطهیر چهره رژیم کودک کش اسرائیل کلید خورد. از پخش و آپلود ویدئوی سربازان اسرائیلی تا گریه و شیون مجروحان رژیم جعلی صهیونیستی همه دنبال مظلوم جلوه دادن این رژیم غاصب و جعلی بودند. همه میدانیم مردم همیشه مظلوم فلسطین ۷۵ سال است که با بوی خاک آوار، صدای موشک، پر و خالی شدن اسلحهها شب را به صبح میرسانند و حتی یک لحظه دست از مقاومت نکشیدهاند. شاهد این مدعا عکسهایی است که حتی در طول مقاومت تازه فلسطینیان در این روزها منتشر میشود و این بار حتی مردم ساکن اروپا و آمریکا نیز به صدا درآمدند و در راهپیماییهای مختلف به حمایت فلسطینیان پرداختند. اما ظاهرا خواب خرگوشی برای بعضی از شبکهها و مخاطبانشان شیرینتر از واقعیت تلخ و گزنده است.
رسانههای معاند در این واقعه بار دیگر و اینبار صریحتر چهره خود را نشان دادند و مشخص شد بودجه خود را از چه منابعی دریافت میکنند. چون با گذشت ۸ روز از طوفان الاقصی شبکه تلویزیونی من و تو ۱۶۰ پست در حمایت از رژیم صهیونیستی و تطهیر چهره شرارت بار آن بارگذاری کرده است. شبکههایی مانند BBC و ایران اینترنشنال نیز هر یک با بیش از ۱۷۰ پست اقدام به چنین کاری کردهاند. یکسوال ساده دیگر! آیا مشخص نیست این شبکهها از چه راهی ارتزاق میکنند؟
فاش شدن حغیقت دروغین از زبان رسانههای صهیونیستی!
یکی از شایعاتی که شبکههای معاند در طول هشت روز مقاومت فلسطینیان، در فضای مجازی منتشر کردند، کشتن زنان و کودکان اسرائیلی توسط حماس بود که با گذشت اندکی زمان متوجه شدند که آب در هاونگ کوبیدن است. چراکه از همان روزهای ابتدایی حماس طی اطلاعیهای اعلام کرد که با زنان و کودکان کاری ندارد و حتی آن عکس معروف یکی از سربازان حماس با پیرزن یهودی بیرون آمد و شبکههای لندن نشین از این ریسمان قطع امید کردند. البته نباید فراموش کرد که تمامی شهرک نشینان اسرائیلی عملیاتهای نظامی و کار با اسلحه را به خوبی آموزش دیدند.
پس از این، بار دیگر شبکههای صهیونیستی فارسی زبان دست به شایعه مضحک دیگری زدند و آن حمله حماس به جشنواره موسیقی صلح اسرائیل و کیبوتسها بود. ترکیب غیر نظامیان کیبوتس و کنار هم آمدن صلح و کیبوتس یکشوخی زشت رسانهای است که نادانترین انسانهای امروزی هم دیگر با آن فریب نمیخورند و خام نمیشوند. همانطور که میدانیم کیبوتسها پیش از تشکیل رسمی دولت اسرائیل با ادعای رویکردهای سوسیالیستی به وجود آمدند و نه تنها هیچ عربی به کیبوتسها راه ندارد بلکه اهالی ایندهکدههای جعلی، از کودکی با نفرت از اعراب و عشق به تفنگ بزرگ میشوند. سلاخی بدون دلیل اعراب اعم از مرد و زن، کودک و جوان و پیر هدفشان است و بارها انجامش دادهاند و باز هم میدهند. به بیان دیگر غیر نظامی در کیبوتس و حتی کل مرزهای اسرائیل معنا ندارد و همینطور جشنوارهای به نام صلح نیز شوخی مضحکی است.
رسانههای صهیونیستی نیز پس از این ماجرا افراد زیادی را به مخاطبان خود معرفی میکردند؛ با این عنوان که حماس آنها را ربوده است که بعدها این حغیقت دروغین فاش شد و بار دیگر آبی سرد بر سر و روی رسانههای لندن نشین پاشیده شد.
بعد از همه اینها شبکههای معاندی که با دلارهای صهیونیستی امرار معاش میکنند؛ دست از کار نکشیدند و این بار با حربه پر کردن شایعه کودککشی توسط حماس به میدان رسانه آمدند. آنها در یک عملیات مشترک پستی را با اظهارات جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در دیدار با رهبران یهودیان منتشر کردند که در آن بایدن اظهار کرد «هیچ گاه تصور نمیکرده تصاویری اینچنینی ببینید و مُهر تأییدی بر بریدن سر کودکان توسط حماس زده است» مشخص است که سادهترین جواب و واکنش این است که آقای بایدن آن زمان که تصاویری از کودک کشی رژیم جعلی صهیونیستی در دنیا منتشر میشد کجا بودی؟ اما طولی نکشید که سکه برفی اینگونه دروغگوییها آب شد و کاخ سفید دیدن چنین تصاویری توسط جو بایدن را تکذیب کرد. حتی وزارت دفاع اسرائیل نیز هیچ واکنشی به این شایعات نشان نداد و بار دیگر رهبر همیشه حواس پرت آمریکا که معلوم الحال بودنش خود گزارشی مفصل میخواهد رشتههای رسانههای لندننشین را پنبه کرد.
در تمام این پستها و عملیاتهای روانی شبکههای فارسی زبان آن ور آبی، یکنکته واضح و مبرهن است؛ اینکه هنوز هم همانهایی که به امید یک پاسپورت یا یک ده دلاری ناقابل در مقابل ظلم سکوت میکنند و چشم روی وقایع تلخ بسته و نفرت پراکنی میکنند، مشغولاند.
القصه این روزها غزه درگیر مقاومتی تمام عیار است؛ مقاومتی که همه از آن با تعجب یاد میکنند. مگر میشود جسد بچه کوچکت را در آغوش داشته باشی و همچنان فریاد «هیهات منی الذلة» را سر دهی!
بعد از طوفان الاقصی و وحشیگری بیش از پیش صهیونیستها، دیگر لازم نیست به ضمیمه عکسهای تلخ فلسطین و غزه بگویید نتانیاهو، گالانت، بنت و اعوان و انصارش چه موجوداتی بودند. چون هر یک عکس مصداق دقیق فریاد است و خود قصه پر غصه از کودکیهایی است که رنگ زندگی و شیرینیهایش را ندیدند.
منبع: مهر
انتهای پیام/ ۱۳۴