به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، امیر «نبی سهرابی» جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس عصر امروز (دوشنبه) در آئین اختتامیه پنجمین جشنواره فعالان فضای مجازی و مقاومت در فضای مجازی که در مجتمع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مازندران برگزار شد، با اشاره به نقش استان مازندران در انقلاب، دفاع مقدس و مقاومت اظهار داشت: استان مازندران در فعالیتهای ملی، دفاعی و ارزشی سرآمد است و نقطه اتکای بسیاری از فعالیتهای ارزشی کشور جوانان این استان هستند.
امیر سهرابی با بیان اینکه قریب به دو هزار اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است، افزود: در بخش دانش آموزی که امسال جدا شده است به دلیل اینکه هدف نوجوانان و جوانان بوده است و در این بخش ۱۶۹ اثر ارسال شده است.
جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه در بخش پیشکسوتان ۱۹۳ اثر و هزار ۶۰۰ اثر نیز در بخش عمومی دریافت شد، بیان کرد: در مجموع هزار و ۹۶۹ اثر به دبیرخانه ارسال شده است و از ۲۹ برگزیده تقدیر خواهد شد.
وی تازگی، روزآمدی، اثرگذاری بیشتر در جامعه هدف و تنوع و تشویق و ترغیب هنرمندان بویژه جوان و نوجوان و ورود این افراد به حوزه دفاع مقدس و مقاومت و اجرای تبیین و جهاد تبیین حوزه دفاع مقدس و مقاومت بهترین مشوقها برای جوانان و نوجوانان را از اهداف جشنواره برشمرد.
این مسئول با بیان اینکه با توجه به گسترش شبکههای مجازی و دیجیتال و تغییر سبک زندگی، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس وظیفه دارد وارد فضای مجازی شود و از طریق تولید محتوای مناسب و سالم به صیانت از محتوای ارزشی در حوزه دفاع مقدس کمک کند و آنها را به فعالیت در این فضا تشویق و ترغیب کند.
وی گفتمان سازی در خصوص انقلاب، دفاع مقدس، فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت در شبکههای مجازی را از مهمترین دستاوردهای این جریان برشمرد و گفت: امروز باید اکثر ساختار و توان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس صرف گفتمان سازی در شبکههای اجتماعی شود.
امیر سهرابی با بیان اینکه برای به دست آوردن فضای مجازی باید از اقدامات سیاسی و جناحی در کشور پرهیز کنیم، افزود: همه باید به صورت متحد و یکپارچه ارزشهای دفاع مقدس را وارد فضای مجازی کنیم و با شیوه و روشهای جدید و مورد پسند و توجه جوانان را در اختیار جهانیان قرار بدهیم.
این مسئول تصریح کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بخشی از نظام فرهنگی کشور و انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است که وظیفه گفتمان سازی این موضوع را برعهده دارد و این جشنواره در جهت نشر گفتمان سازی ارزشهای دفاع مقدس در فضای مجازی است.
وی ادامه داد: فضای مجازی فرصت بیبدیلی در حفظ و اشاعه آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در قالبها و زبانهای گوناگون دارد و با استفاده از فضای مجازی میتوان ارزشهای دفاع مقدس را جهانی کرد.
امیر سهرابی با بیان اینکه امروز فضای مجازی در اختیار رسانههای جبهه استکبار است، گفت: امروز دشمن با در اختیار داشتن اینترنت، شبکههایی که برای مقاومت تبلیغ میکنند اینترنتشان را قطع میکند و هر چه به حوزه استکبار ضرر وارد کند برنمی تابد و باید با هنر رسانه فعالیتهای اثرگذار در فضای مجازی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه این جشنواره با این هدف برگزار شده که تولید کنندگان محتوای دفاع مقدس را ترغیب کنیم در این حوزه چه فعالیتی داشته باشند، ممارست، روزآمدی، نوآوری را از ویژگیهای فضای مجازی برشمرد و گفت: رها نکردن فضای مجازی، هنر استفاده از فضای مجازی و غفلت نکردن و همیشگی بودن نیز از ویژگی هاست.
امیر سهرابی با بیان اینکه فضای مجازی فضای نوآوریها، ابتکارات و جدیدهاست، یادآورد شد: هر روز که میگذرد اهمیت فضای مجازی از قبل بیشتر میشود؛ امروز تلفن همراه قابلیت استفاده همزمان از چند ابزار را دارد که رادیو، ساعت، آلبوم عکس، مشاهده آنلاین و امور اقتصادی و... از جمله آنهاست و هر روز به آن اضافه میشود و امروز از گوشی هوشمند جدا شدن امکان پذیر نیست و وابستگی با آن بیشتر میشود.
وی با بیان اینکه فضای مجازی فضای فرصتها و تهدیدات است، گفت: شناخت کافی، حضور هدفمند و به موقع، بهره بردای لازم از فضای مجازی را فرصت میدانیم و کم کاری، تولید محتوای نامرغوب و عدم حضور به موقع در این فضا و بعد از حضور دشمن در این فضا تهدید است.
امیر سهرابی با بیان اینکه فضای مجازی توان موج سازی دارد، اذعان داشت: در جنگ ترکیبی اخیر دشمن برای ما در فضای ما مسئله درست کرد و برای ماندگاری اثرات و نشر ارزشهای دفاع مقدس در فضای مجازی باید توان نو شدن و جدید شدن و حرفها و اثرات تازه داشته باشیم و برابر ذائقه جوانان تولید محتوا کنیم که نیازمند اندیشه پویا دائمی است و این جشنواره باید کار نوشوندگی و روزآمدی ارزشهای دفاع مقدس را در فضای مجازی هموار کند و نوجوانان و جوانان را برای ورود به این فضا ترغیب و تشویق کند.
وی با بیان اینکه جشنواره باید امور بدیع و نو و خلاقیتهای جدید را پیگیری کند، گفت: امروز تولیدات فرهنگی ما باید قابلیت ارائه در فضای مجازی را داشته باشد و کلیپهای سه دقیقهای اثرگذاری وسیع را در فضای مجازی دارد.
این مسئول اذعان داشت: محیطهای موزه دفاع مقدس و یادمانهای شهدا را به فضای مجازی ببریم و ارزشهای دفاع مقدس را در فضای مجازی ارائه کنیم؛ دنیا تشنه محتواهای معنوی است و باید این جذابیتها را از طریق این جشنواره به دنیا ارائه و حس غرور ملی و افتخار را در جوانان و نوجوانان ایجاد کنیم.
در این جشنواره از ۲۹ برگزیده در بخشهای پایگاههای اطلاع رسانی و پیامرسانها، پویا نمایی، نرم افزارهای کاربردی، محصولات صوتی و تصویری، پیامهای مجازی تجلیل شد.
انتهای پیام/