به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، وبسایت روزنامه عبریزبان «یدیعوت آحارانوت» که پرتیراژترین روزنامه رژیم صهیونیستی است در حالی که غزه زیر بمباران شدید جنگندههای رژیم صهیونیستی قرار دارد و خانهای نمانده که بر سر اهلش ویران نشود و کودکی در غزه نمانده که زیر این بمبارانها شهید یا مجروح نشده باشد خبری را درباره عملیات نجات یک بچه «جوجهتیغی» در باغ وحش «رامات گان سافاری» که در شهرکی به همین اسم در شمال «تلآویو» قرار دارد؛ منتشر کرده است. در بخشی از این خبر به نقل از دامپزشک این باغ وحش آمده است: «وقتی جوجهتیغی را بررسی کردیم، از دیدن حلقه پلاستیکی ضخیم (شبیه حلقههای موجود در بطریها) که دور گردنش پیچیده شده بود، شوکه شدیم.
علیرغم شدت جراحات وارده این حلقه پلاستیکی با دقت برداشته شد و سپس زخم جوجه تیغی تمیز و ضد عفونی شد. خوشبختانه حلقه بر ساختارهای حیاتی گردن جوجه تیغی تاثیر نگذاشته بود و این بچه جوجه تیغی اکنون تحت مراقبتهای همهجانبه از جمله تسکین درد، آنتیبیوتیکها و مایعات است و در یک گرمخانه آزمایشگاهی با سطوح گرمایش و رطوبت کنترل شده بستری است و کارکنان بر وضعیت آن نظارت میکنند.»
شوکه شدن صهیونیستها از زخم روی گردن یک بچه جوجهتیغی در حالی است که ارتش اسرائیل طی ۱۹ روزی که از جنگ غزه میگذرد هزاران تن بمب بر سر مردم غزه ریختهاند «دانیلهاگاری»، سخنگوی ارتش اسرائیل صراحتاً گفته است که در حملات هوایی اسرائیل علیه غزه «تاکید بر آسیب است نه بر دقت». سازمان «دیدهبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه» در روز هشتم جنگ اعلام کرد که تا این لحظه بیش از ۶ هزار تن بمب بر سر مردم غزه فرو ریخته شده که چیزی معادل یک چهارم یک بمب اتمی است». با احتساب بمبهای ریخته شده در ادامه جنگ میتوان نتیجه گرفت که صهیونیستها تاکنون معادل یک بمب اتمی را بر سر مردم غزه ریختهاند.
طبق آخرین گزارشهای وزارت بهداشت فلسطین تا دیروز ۵۳۰۰ فلسطینی از جمله ۲۰۵۵ کودک و ۱۱۱۹ زن در حملات وحشیانه جنگندههای رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیدهاند. آمار سالمندان شهید هم به ۲۱۷ نفر رسیده است. در این حملات ۱۸ هزار تن دیگر نیز مجروح شدهاند. در شرایطی که بمباران تمام مناطق غزه توسط جنگندههای ارتش رژیم اشغالگر ادامه دارد، منابع فلسطینی همچنین از زیر آوار ماندن دستکم ۱۵۰۰ فلسطینی خبر میدهند که ۸۳۰ تن از آنها نیز کودک هستند. مقامات بهداشتی غزه میگویند هنگام مداوای مجروحان متوجه استفاده دشمن از بمبهای فسفری و سلاحهای ممنوعه در بمباران غزه شدهاند.
به گفته آنها سوختگی شدید روی بدن مجروحان و آب شدن پوست که مداوای این جراحات را تقریبا غیرممکن میکند از علائم اصلی استفاده از سلاحهای ممنوعه است. سخنگوی وزارت بهداشت غزه میگوید، جنایات رژیم صهیونیستی تاکنون منجر به شهادت ۵۷ تن از اعضای تیم پزشکی و مجروحیت ۱۰۰ نفر از آنها شده است. اسرائیل همچنین ۲۵ دستگاه آمبولانس را نیز تخریب و آنها را از خدمت خارج کرده تا کمکرسانی به مجروحان سختتر شود. ۱۲ بیمارستان و ۳۲ مرکز بهداشتی نیز به دلیل حملات صهیونیستها و تمام شدن سوخت از خدمت خارج شدهاند.
سهشنبه هفته گذشته (۲۵ مهر) در جنایتی که شاید در طول تاریخ بشریت نظیر کمی را بتوان برای آن پیدا کرد جنگندههای صهیونیست در جریان بمباران بیمارستان «المعمدانی» بیش از ۱۰۰۰ تن را شهید و صدها تن دیگر را زخمی کردند.
بامداد دیروز نیز «کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل» اعلام کرد «وضعیت غزه به دلیل کمبود آب، برق، دارو و غذا رو به فاجعه است» در حالی که طبق گزارش «یدیعوت آحارانوت» جوجهتیغی مجروح هم اکنون تحت مراقبتهای ویژه قرار دارد و مرتب از سوی کادر پزشکی برای آن که درد نکشد آنتیبیوتیک و مایعات دریافت میکند گزارشها نشان میدهد که هم اکنون بیمارستانهای نوار غزه به علت نبود مواد بیحسکننده و بیهوشکننده، عملهای جراحی را بدون بیهوشی مجروح انجام میدهند که در مواردی به شهادت مجروح بهویژه کودکان میانجامد. وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرده است که کمتر از ۴۸ ساعت دیگر تمام ژنراتورهای برق در بیمارستانهای این منطقه به دلیل نبود سوخت خاموش خواهند شد.
طی ۱۹ روزی که از جنگ غزه میگذرد رژیم اسرائیل تقریباً تمامی اصول و بندهای کنوانسیونهای چهارگانه ژنو را مبنی بر حمایت از غیرنظامیان در زمان جنگ و عدم حمله به مدارس، بیمارستانها، عبادتگاهها و مناطق مسکونی نقض کرده است. دلسوزی برای یک جوجه تیغی و شوکه شدن به خاطر زخم روی گردن این حیوان زبان بسته البته که یک کار انسانی و کاملاً اخلاقی است، اما این دلسوزی از سوی صهیونیستها پذیرفتنی نیست. معرکه گرفتن برای نجات جان یک بچه جوجهتیغی و همزمان کشتار وحشیانه بیش از ۲ هزار کودک که تصاویر مربوط به آن طی روزهای گذشته احساسات بشری را در اقصی نقاط عالم جریحه دار کرده است نمایش ریاکارانهای است که فقط از صهیونیستها بر میآید.
طی ۱۹ روزی که از جنگ کنونی غزه میگذرد رژیم اسرائیل برخلاف جنگهای گذشته که به شدت مراقب بود تا آمار تلفات خود را پنهان کند برای جلب ترحم جهانی پیوسته اخبار کشتهها و زخمیهای خود را منتشر میکند و در این میان حتی به انتشار گزارشهای دروغ نیز مثل سربری دهها کودک یا کشتار زنان و کودکان و غیرنظامیان توسط حماس متوسل شده است تا شاید بتواند افکار عمومی جهان را با خود همراه کند.
در این روایتسازی، جریان اصلی سیاسی و رسانهای غرب نیز به کمک صهیونیستها آمده است. تقریباً تمامی سران و مقامات بلند پایه کشورهای مطرح غربی مثل آمریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان و ایتالیا طی این مدت برای ابراز همبستگی با صهیونیستها به سرزمینهای اشغالی سفر کردهاند. رسانههای جریان اصلی نیز با نماد سازی به کمک روایت سازی اسرائیل آمده و سعی داشتهاند از حماس و نیروهای مقاومت، داعش دیگری را در اذهان مردم جهان بسازند. اما علیرغم این تبلیغات گسترده، در جنگ کنونی غزه تبلیغات نتوانست جای حقیقت را بگیرد و رژیم اسرائیل در جنگ روایتها شکست بسیار سختی را تجربه کرد.
نشانههای بارز این شکست را میتوان طی روزهای اخیر در پایتختها و شهرهای بزرگ کشورهای غربی دید، از آمریکا گرفته تا انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و بسیاری از کشورها در شرق و غرب عالم. طی این مدت میلیونها تن به خیابانها آمدند و ضمن ابراز همبستگی با ملت مظلوم فلسطین جنایتهای صهیونیستها در سرزمینهای اشغالی را محکوم کردند. این در حالی است که کشورهای اروپایی علی رغم این که کنوانسیون اروپایی حقوق بشر را مبنی بر پاسداشت آزادی بیان و حق تجمع امضا کردهاند. تظاهرات اعلام همبستگی با ملت مظلوم فلسطین را ممنوع اعلام کردهاند. برخی از این کشورها مثل آلمان جدای از ممنوعیت تظاهرات در حمایت از ملت فلسطین انداختن چفیه به دور گردن و حمل نمادهای فلسطینی را نیز ممنوع اعلام کردهاند. مجله «تایم» آمریکا در گزارشی صراحتاً از سرکوب آزادی بیان حامیان فلسطین در اروپا خبر داده است.
چنان که گفته شد این فشارها و سرکوبها نیز نتوانست روایت صهیونیستها از جنگ کنونی را تبدیل به روایت غالب کند. دست صهیونیستها در این روایتسازی به قدری خالی است که آنها مجبور شدهاند برای ارائه یک چهره انسانی از خود عملیات نجات جان یک حیوان را در وب سایت روزنامه پرتیراژ خود تبلیغ کنند. اما غزه مثل نمایشگاهی در ابعاد جهانی این روزها مقابل چشمان افکار عمومی جهان قرار دارد و آنها هر ساعت و هر لحظه تصاویر مخابره شده از کودک کشی صهیونیستها در نوار غزه را مشاهده میکنند. جنگ غزه تا کنون نشان داده است که هم در ابعاد میدانی و هم در ابعاد رسانهای با جنگهای گذشته فرق میکند. صهیونیستها بر اساس برخی گزارشها خود را برای حمله زمینی به نوار غزه آماده میکنند.
به گفته بحرانپژوهان در شرایط فشار روانی و تنگنای زمانی معمولاً راهحلهای اشتباهی به ذهن تصمیمگیران خطور میکند که به فاجعههای بزرگ منجر میشود. اگر صهیونیستها این اشتباه را مرتکب شده و زمینی وارد غزه شود تونلهای غزه به طول ۵۰۰ کیلومتر که اسرائیل آن را «متروی غزه» مینامد رویه دیگری از شکست را برای صهیونیستها روایت خواهد کرد. /سید محمد امینآبادی
منبع: کیهان
انتهای پیام/ ۱۳۴