اعمال محدودیت ترافیکی در راهپیمایی ضدصهیونیستی مردم در سنندج
سرهنگ «همتیزاده» گفت: امروز ۲۷ آبان در مسیر راهپیمایی ضد صهیونیستی در سطح شهر سنندج محدودیت ترافیکی اعمال خواهد شد.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از کردستان، سرهنگ «رضا همتیزاده» رئیس پلیس راهور کردستان امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: امروز اقشار مختلف مردم کردستان برای حمایت از مردم غزه به ویژه کودکان و مادران و اعلام انزجار در محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی به خیابانها میآیند.
وی افزود: امروز ۲۷ آبان در مسیر راهپیمایی ضد صهیونیستی در سطح شهر سنندج محدودیت ترافیکی اعمال خواهد شد.
سرهخنگ همتی زاده ادامه داد: امروز از ساعت ۹ تردد خودروها در مسیرهای منتهی به میدان آزادی، خیابان آبیدر، خیابان مولوی و تقاطع فلسطین به سمت میدان آزادی ممنوع است.
وی افزود: همچنین در این ساعت تردد خودرو از چهار راه شهدا به سمت سه سه راه حبیبی، زیر پل مردوخ به سمت سه راه حبیبی و خیابان امام خمینی (ره) و چهار راه انقلاب به سمت میدان انقلاب ممنوع است.
رئیس پلیس راهور کردستان خطاب به شهروندان و رانندگان گفت: هر گونه توقف یا پارک وسایل نقلیه در میادین انقلاب و آزادی و خیابان امام خمینی (ره) از ساعت ۸ صبح فردا تا پایان مراسم ممنوع است.
همتیزاده از مردم خواست مانند همیشه با پلیس راهور همکاری خوبی داشته باشند و محدودیتهای ترافیکی فردا را رعایت کرده و از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.
انتهای پیام/
