امروز؛

قطعه نخست آزادراه شهید سلیمانی با حضور رئیس‌جمهور افتتاح شد

قطعه نخست آزاد راه سردار شهید قاسم سلیمانی صبح امروز با حضور حجت‌الاسلام رئیسی در استان البرز به بهره برداری رسید.
کد خبر: ۶۳۶۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰ - 08December 2023

قطعه نخست آزادراه شهید سلیمانی با حضور رییس‌جمهور افتتاح شد

به گزارش دفاع‌پرس از البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور صبح امروز (جمعه) در آغاز دومین سفر دولت مردمی به استان البرز، از طرح احداث بزرگراه شمالی کرج و نیز پروژه پل بیلقان به عنوان بزرگ‌ترین پل غرب آسیا و پیچیده‌ترین عملیات مهندسی کشور بازدید کرد و با توضیحات دست‌اندرکاران از جزئیات اجرای این طرح مطلع شد.

این قطعه به طول ۷.۶ کیلومتر عظیمیه کرج را به شمال غرب این کلانشهر متصل می‌کند و با گشایش این قطعه بخش زیادی از ترافیک شمال کلانشهر کرج روان سازی شده است؛ تکمیل قطعه نخست آزاد راه شهید سلیمانی در مدت زمان ۲۰ ماه به صورت جهادی انجام شده است.

عملیات احداث آزاد راه شمالی کرج که پس شهادت سردار دل‌ها به نام این شهید والامقام مزین شد در تیرماه سال ۱۳۹۵ آغاز شد و قرار بود سه سال بعد بهره برداری شود.

طول آزاد راه شهید سلیمانی ۱۸ کیلومتر است که آزاد راه شهید همت در شرق کرج را به آزاد راه کرج – قزوین در غرب این کلانشهر متصل می‌کند.

با تکمیل آزاد راه شهید سلیمانی ۴۰ درصد ترافیک استان البرز به این آزاد راه منتقل می‌شود.

این پروژه به علل مختلف مانند کمبود اعتبار و وجود املاک معارض سه سال با تعطیلی و رکود مواجه شد تا اینکه دولت سیزدهم و شورای ششم روی کار آمد.

پس از سفر فروردین ماه سال ۱۴۰۱ رییس جمهور به استان البرز اعتبار مورد نیاز تکمیل آزاد راه شهید سلیمانی حدود ۷۰ هزار میلیارد ریال برآورد شد.

در این سفر ۳۵ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی برای تکمیل آزاد راه شهید سلیمانی تصویب شد و مابقی آن‌ها توسط مدیریت شهری کرج پررداخت خواهد شد.

مرتفع‌ترین پل خاورمیانه به ارتفاع ۱۳۶ متر و به طول ۹۰۰ متر روی رودخانه کرج در این آزاد راه در حال ساخت است.

اکنون در مجموع آزاد راه شهید سلیمانی ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که به گفته مهرداد کیانی شهردار کرج این پروژه با حمایت دولت سیزدهم تا شهریورماه سال ۱۴۰۳ به طور کامل تکمیل و زیربار ترافیک می‌رود.

رییس جمهور و هیات دولت که صبح امروز در راستای دور دوم سفر‌های استانی وارد البرز شده و قرار است همزمان با سفر آیت الله رییسی ۵۶ طرح و پروژه عمرانی از جمله بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی فردیس بهره برداری شود.

افتتاح ۲۰ پروژه راهداری و حدود سه هزار واحد مسکونی از مهمترین پروژه‌های حوزه راه وشهرسازی است که امروز در البرز به بهره برداری می‌رسند.

وزرا ومعاونان رییس جمهور همزمان با این سفر در شهرستان‌های تابعه البرز حضور یافته و ضمن افتتاح پروژه‌های عمرانی و تولیدی به بررسی مشکلات و نیاز‌ها می‌پردازند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار