به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، رسانههای داخلی در رژیم صهیونیستی گزارش دادهاند گزینش تنها ۱۵ نفر از اعضای خانوادههای اسرای رژیم صهیونیستیی در غزه برای دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی خشم بستگان اسرای دیگر را به همراه داشته و موج انتقادهای عمومی از او را افزایش داده است.
روزنامه تایمز رژیم صهیونیستی امروز سهشنبه گزارش داد گروهی از خانوادههای اسرا در حال دیدار با نتانیاهو در مجموعه نظامی «کریا» در تلآویو هستند. «گال هیرش»، هماهنگکننده رژیم صهیونیستی در امور گروگانها نیز در این دیدار حضور دارد.
با وجود این تنها به ۱۵ نفر از اعضای خانواده اسرا اجازه حضور در این جلسه داده شده و این مسئله خشم خانوادههای دیگری را به همراه داشته که مدتهاست دنبال برگزاری این دیدار بودهاند.
به نظر میرسد علت اینکه تعداد محدودی از اعضای خانوادههای اسرای رژیم صهیونیستیی برای دیدار با نتانیاهو گزینش شدهاند به هرج و مرج در دیدار قبلی او با خانوادهها مربوط باشد.
حدود دو هفته قبل، تحلیلگران و رسانهها گزارش داده بودند اقدام ارتش رژیم صهیونیستی در از سرگیری عملیات نظامی در غزه قبل از تکمیل فرایند تبادل اسرا با حماس خشم خانوادههای اسرا را به همراه داشته است.
«ماریوا زانزین»، از تحلیلگران «گروه بینالمللی بحران» روز ۱۴ آذر گفت خانوادههای اسرای غزه از اینکه ارتش رژیم صهیونیستی قبل از تکمیل فرایند تبادل اسرا با حماس عملیات نظامی در غزه را از سر گرفتهاند «به شدت عصبانی» هستند.
زانزین در گفتگو با شبکه خبری الجزیره گفت: «به نظر میرسد که دولت (نتانیاهو) نه درباره نحوه بازپسگیری گروگانها و نه درباره نحوه پیروزی در غزه طرح روشنی اعلام نمیکند.»
ساعاتی قبلتر از این گفتگو شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم از بروز هرج و مرج در جلسه میان خانواده اسرا در غزه با بنیامین نتانیاهو خبر داده بود.
گزارش این رسانه حاکی است که نتانیاهو ظاهراً در این نشست به خانواده اُسرا اطلاع داده که نمیتواند همه اسرا را بازگرداند. پس از آن جلسه به آشوب کشیده شده و خانواده اسرا از این نشست خارج شدهاند.
زانزین در مصاحبه دو هفته پیش به الجزیره گفت علیرغم افزایش درخواستها از بنیامین نتانیاهو برای کنارهگیری از سمتش به نظر میرسد که «جایگاه او مستحکم است و او در صندلی قدرت باقی خواهد ماند.»
این تحلیلگر، علیرغم این تصریح کرد: «اگر رژیم صهیونیستی نتواند در این عملیات به دستاوردهایی دست پیدا کند، فکر میکنم صبر رژیم صهیونیستییها از دست برود، ضمن اینکه همین حالا صدها نفر از نیروهای ذخیره ارتش برای خدمت فراخواندهاند و اقتصاد هم در حال آسیب دیدن است.»
وزارت دارایی رژیم صهیونیستی در آخرین ارزیابی هزینههای اولیه جنگ غزه را ۱۹۱ شِکِل (۵۱ میلیارد دلار) برآورد کرده است. مقامهای وزارت دارایی رژیم صهیونیستی گفتهاند که این رقم ممکن است بسته به تحولات میدانی افزایش پیدا کند.
مقامهای وزارت دارایی رژیم صهیونیستی علاوه بر این به جلسه کنست گفتند که درآمدهای مالیاتی حتی قبل از شروع جنگ در غزه هم رو به کاهش گذاشته بود.
در حال حاضر این خسارتهای هنگفت اقتصادی رژیم صهیونیستی، سوالهای زیادی را در مورد دوره زمانی که اقتصاد این رژیم میتواند طول بکشد تا بهبود یابد، به وجود آورده است، زیرا اثرات اقتصادی جنگ غزه از خسارات ناشی از شیوع ویروس کرونا در ۲۰۲۲ در سرزمینهای اشغالی هم فراتر رفته است.
رسانههای رژیم صهیونیستی معتقدند، زیانهای مالی این رژیم فشار زیادی بر تصمیم کابینه نتانیاهو برای ادامه جنگ وارد کرده است و تصمیمات کابینه و صورتهای مالی پیاپی نشان میدهد که جنگ به زودی پایان مییابد، بهویژه با توجه به اینکه پرداخت غرامت به شرکتهای آسیبدیده از جنگ برای ماه پس از نوامبر تمدید نشده است.
به نظر میٰسد رژیم رژیم صهیونیستی بعد از آغاز عملیات نظامی در غزه با کار سختی برای مدیریت افکار عمومی در فلسطین اشغالی روبرو شده است. این رژیم در همان حال که بر تلاش برای آزاد کردن اسرای خود نزد حماس تأکید میکند خواستار گسترش دادن دامنه عملیات نظامی در غزه برای به دست آوردن دستاوردهایی است که بتواند شکست اطلاعاتی-امنیتی در عملیات ۷ اکتبر را توجیه کند.
انتهای پیام/ 112