به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «مجتبی مدرسزاده» معاون آموزش، پژوهش و نوآوری بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم تجلیل و تقدیر از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر ضمن تبریک به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) و فرا رسیدن روز زن و مادر، اظهار داشت: امنیت، سلامت و آسایش امروزمان را مدیون شهدا هستیم و امیدوارم که خدا توفیق دهد راه شهدا را پیوسته طی کنیم و آرزویهای آنها به دست پرکفایت شما محقق شود. امیدوارم که تلاشهای شما ثمرهای برای انقلاب، نظام و تشییع به جا بگذارد.
مدرسزاده، ضمن تشکر و قدردانی از سردار اصحاب کریمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و خیر مقدم به تقیزاده مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: شما مسئولیت ویژهای به عهده دارید و حلقه اتصال گذشتگان و آیندگان هستید، شما میراثدار زحمات مجاهدان و شهدا هستید و از شما انتظار برآورده کردن اهداف شهدا را داریم، زیرا هیچ گروهی شایستهتر و سزاورتر از شما نیست و شما سابقه و ریشه عمیق دارید، با تلاش و نظام فکری که برای حل مشکلات دارید، میتوانید فرداهای روشنتری را برای نظام شیعی عزیزمان به ارمغان بیاورد.
معاون آموزش، پژوهش و نوآوری بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: این فرصت برای شما در هنگام فراغت در تحصیل مهم است و در کیفیت زندگی شما بعد از تحصیل اثر میگذارد. شغلها بر اساس تقاطع نیاز جامعه و استعداد شما به وجود میآید، اما مهم نقشها و وظیفه ما در قبال خانواده و جامعه و نظام اسلامی است. توجه به نقشها در کنار شغلها انسانها را متفاوت میسازد اگر شما بخواهید در زندگی شخصی و اجتماعی تان اثری داشته باشید و راه پدران بزرگوارتان را با قوت بیشتر ادامه دهید و دستاورد چند برابر داشته باشید تنها راه آن با نظام فکری است. مطالعات درسی به تنهایی نیاز ما در روزهای پیچیده برطرف نمیکند و ما نیاز به مطالعات عمیق اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و حقوقی داریم. ما در کنار نیاز به مطالعات در حوزههای تخصصی نیازمندیم که مجموعه مسائل علمی را با هم در زندگی مشاهده کنیم.
مدرسزاده ادامه داد: ما اول نیاز به نظام فکری و دوم نیاز طرح عملی داریم. جهاد و روحیه جهادی همیشه مورد تاکید دین مبین است. این جهاد باید بر مبنای یک شناخت عمیقی شکل بگیرد اگر ما شناخت عمیق از مسائل خودمان زندگیمان، خانوادهمان، کشورمان نداشته باشیم هر چند تلاشی داشته باشیم آن تلاش به سرانجام نمیرسد و دچار کندکاری و خرابکاری و دوباره کاری میشود. ما نیاز به طرح عملی برخاسته از یک شناخت دقیق از حوزه مسائل کشور داریم. مسئولیت شما بیشتر از هوش، استعداد، توانمندی فکری شما نیاز به شناخت همه جانبه از مسائل کشور دارد. هرچند کشور عزیز ما مشکلات عدیده به دلیل اهداف والای خود دارد، اما نمیتوانیم نسبت به این مشکلات بیتفاوت باشیم، زیرا قرار نیست که گروهی از بطن تمدن سرشاری بیایند و به ما کمک کنند ما احتیاج به طرح و ابزار متفاوت داریم.
معاون آموزش، پژوهش و نوآوری بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ما امروز در کشور از سویی شاهد مشکلاتی به دلیل دشمنیهای فراوان هستیم و از سوی دیگر به دلیل رفعت و بلندی اهدافی که انتخاب کردیم محتاج زمینههایی هستیم که محتاج مجاهدتهایی بزرگ و میثاقهایی مستحکم است.
وی ادامه داد: وقتی اهداف ما رفعت میگیرد ابزار ما حقیر میشود. پس باید قبل از رسیدن به قلهها ظرفیتهای آن را بوجود بیاوریم. برخی از شما خواهران و برادران در رشته اقتصاد معدل بالایی داشتید که باعث افتخار است. یکی از ابزارهای ما برای رسیدن به اهداف نظام اسلامی، اقتصاد اسلامی است، اما هنوز ابعاد اقتصاد اسلامی را و نظامات آن را تبیین و توصیف نکردیم. وقتی بانک، بیمه و بورس ما در چارچوب هندسه فکری اسلام طراحی و مدلسازی نگردیده است چطور اقتصاد اسلامی شکل میگیرد. اینها مسئولیتهای بزرگی است که ان شاالله با همت و تلاش شما به انجام میرسد. شما باید نقش خود را به عنوان الگوهای جامعه و پیشرانان جامعه و پرچم داران جامعه انجام دهید.
مدرسزاده خاطرنشان کرد: جامعه احتیاج به نظام فکری و طرح عملی مشخص دارد. شما در کنار نظام فکری و طرح عملی یک گزینه سوم دیگر میخواهید که آن توان روحی است. گاهی تخصص و شناخت دارید، اما حوصله آن را ندارید حتی اگر تخصص و شناخت باشد گاهی اوقات شتاب و کم تحملی و کم ظرفیتی ما را از رسیدن به اهداف محروم میکند. ما محتاج توان روحی هستیم که بتوانیم طرح عملی خود را به تمامه به ثمر برسانیم و از اهداف خود دست نکشیم. امروز زمان ایجاد این ظرفیتها است که اگر این ظرفیتها ایجاد نشود موقع اجرا و مخصوصا در هنگام حوادث کم میآورید، ظرفیت و همه آمادگی را کسب کنید. امیدوارم که راهی را که پدران شما با اشتیاق رفتند ما هم با سرعت و سبقت و اشتیاق بتوانیم ادامه دهیم.
انتهای پیام/ 112