به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «عادل مهری» مدیرکل دفتر دانشپژوهان و سرآمدان شاهد و ایثارگر در این نشست با اشاره به سه حوزه مورد نظر جشنواره شهید پیشرفت، اظهار داشت: حوزه اول، مباحث علمی است. منتخبین استانی با توجه به آثار علمی آنها معرفی شدند تا مقدمهای برای بررسی و داوری آثار فراهم شود. حوزه دوم، موضوعات رویداد استارتآپی شاهد و ایثارگر است. با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و پارکهای علم و فناوری نفرات اول سطوح فناوری (trl) جهت مرحله کشوری معرفی شدند.
مدیرکل دفتر دانشپژوهان و سرآمدان شاهد و ایثارگر افزود: سومین حوزه، هنر است، در مرکز دانشپژوهان بالغ بر ۶۰۰ نخبه هنرمند حضور دارند که تعدادی از هنرمندان با توجه به آثارشان به جشنواره شهید پیشرفت دعوت شدند. در حوزه هنر، گردهمایی و کارگاه آموزشی و هم اندیشیهای متنوع طراحی شده که در طول جشنواره برگزار میشود.
مهری با اشاره به برخی از فعالیتهای مرکز دانشپژوهان گفت: موضوع اول، حمایت از دستاوردهای شاهد و ایثارگر است، بیش از ۱۰ هزار و ۲۰۰ نفر عضو مرکز دانشپژوهان هستند که در سطوح مختلف طبقهبندی میشوند. موضوع دوم، بازدیدهای علمی - تخصصی است که بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت موضوع جهاد تببین، دستاوردهای استراتژیک کشور انجام میشود. موضوع سوم، استفاده از ظرفیت فکری و هماندیشی نخبگان با مسئولان بنیاد شهید و امورایثارگران است با هدف اینکه از فضای فکری و تخصصی نخبگان استفاده شود.
مدیرکل دفتر دانشپژوهان و سرآمدان شاهد و ایثارگر با اشاره به حمایت از برگزیدگان این جشنواره گفت: سازمان اقتصادی کوثر و موسسه رویش در خصوص حمایت و تجاریسازی محصولات نخبگان شاهد و ایثارگر با دفتر ما همکاری خوبی دارند. سعی شده انتخاب نخبگان بر اساس فضای علمی و تخصصی باشد، به گونهای که این عزیزان مورد پذیرش و طرف مشورت در سطح بنیاد شهید و امور ایثارگران و دولت برای بهره مندی از ظرفیت فکری و تخصصی قرار گیرند.
مهری با بیان اینکه اولین جشنواره ملی شهید پیشرفت به عنوان یادواره شهید محسن فخریزاده نامگذاری شد، عنوانکرد: امسال با توجه به اقداماتی که توسط رژیم اشغالگر صهیونیست در غزه انجام شد و حادثه تروریستی در گلزار شهدای کرمان و پاسخ موشکی که ایران به تروریستها داد، تصمیم گرفتیم دومین جشنواره را به نام شهید حسن طهرانیمقدم نامگذاری کنیم.
حجتالاسلام و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهشهای بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست با اشاره به فرمایش امام (ره) در حوزه جوانان، گفت: امام (ره) در مورد جنگ فرمودند که فتحالفتوح این انقلاب، تربیت جوانها و رشد دادن این نهالهای بالنده است.
کیانی، دبیر علمی جشنواره شهید پیشرفت، با بیان اینکه در این جشنواره دستاوردهای ایثارگران در ۶ محور مورد داوری قرار گرفته است، گفت: محور اول جشنواره مخترعان، مکتشفان و صاحبان طرحهای تحقیقاتی و دومین محور این جشنواره ارائه دهندگان مقالههای علمی در کنفرانسهای جهانی هستند. سومین محور شامل مؤلفان و مترجمان بوده و این در حالی است که در چهارمین محور به سراغ مدرسان و محققان برجسته حوزههای علمیه رفتهایم. پنجمین محور این جشنواره افراد مؤثر و رهبران اجتماعی و در گام ششم کارآفرینان برتر مورد توجه قرار گرفتهاند.
در این نشست خبری مسئولان و داوران جشنواره شهید پیشرفت به سوالات خبرنگاران و اصحاب رسانه پاسخ دادند.
انتهای پیام/