آمادگی پلیس خراسان رضوی برای استقبال از نوروز ۱۴۰۳
به گزارش دفاعپرس از استان خراسان رضوی، سردار سرتیپ پاسدار «محمدکاظم تقوی» فرمانده انتظامی خراسان رضوی در جلسه قرارگاه انتظامی امام علی علیهالسلام با تأکید بر بهرهمندی از ماه پرفیض و پربرکت رمضان، با اشاره به فرارسیدن سال نو اظهار داشت: پلیس خراسان رضوی برای برقراری نظم و امنیت شایسته و مقتدرانهای که در شان و جایگاه رفیع زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی ثامنالحجج حضرت علی ابن موسی الرضا علیهالسلام باشد با تمام توان و اشراف اطلاعاتی و استعداد عملیاتی خود در میدان حضور دارد.
وی افزود: از همکاری آگاهانه و هدفمند شهروندان قانونمدار تشکر میکنیم و امیدواریم در عرصه خدمتگزاری بتوانیم با تکیه بر این تعاملات هوشمندانه در تحقق شعار نوروزی «آرامش و امنیت در بهار قرآن و طبیعت» در دستور کار فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته ثابت قدم و موثر باشیم.
این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: تمهیدات ویژه انتظامی و ترافیکی در رابطه با روزهای پایانی سال و مراسم معنوی تحویل سال نو در حرم مطهر رضوی و تامین نظم و امنیت شهروندان در تعطیلات نوروزی در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/


