رئیس سازمان بسیج سازندگی:

اجرای طرح جامع محرومیت‌زدایی به صورت مردم‌پایه از ابتدای دولت سیزدهم/ گروه‌های جهادی حلقه‌های میانی بین مردم و دولت هستند

سردار زهرایی گفت: دولت سیزدهم دولتی مردمی و انقلابی است و باید گروه‌های جهادی را به عنوان حلقه‌های میانی بین مردم و دولت باور کنیم، در این راستا ایجاد قرارگاه نهادی را در وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی آغاز کردیم و گروه‌های جهادی را آموزش لازم را گذرانده‌اند.
کد خبر: ۶۶۴۸۹۲
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳ - 02May 2024

اجرای طرح جامع محرومیت‌زدایی به صورت مردم‌پایه از ابتدای دولت سیزدهم/ گروه‌های جهادی حلقه‌های میانی بین مردم و دولت هستندبه گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، در مراسمی با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار «محمد زهرایی» رئیس سازمان بسیج سازندگی بهره‌برداری از دو هزار و ۹۵۰ طرح جهادی در خراسان رضوی در بخش‌های مختلف آبرسانی، ساخت مدارس، مراکز فرهنگی و ورزشی، مسکن و آسفالت راه روستایی امروز (پنجشنبه) آغاز شد.

این طرح‌ها در قالب اقدامات قرارگاه‌های محرومیت‌زدایی، نهضت مومنانه، اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی خراسان رضوی نظیر آبرسانی به ۱۵ روستای بردسکن، ۱۳۰ مورد مرمت مدارس، ۱۱۰ واحد مسکونی، مسجد و مراکز فرهنگی و ورزشی در مناطق محروم این استان به بهره‌برداری می‌رسد.

سردار زهرایی در نشست ستاد پشتیبانی از حرکت‌های جهادی خراسان رضوی که در استانداری برگزار شد: گروه‌های جهادی و ادبیات آنها، ادبیات انقلاب اسلامی است لذا حلقه واسط بین امام و امت هستند.

وی افزود: دولت سیزدهم دولتی مردمی و انقلابی است و باید گروه‌های جهادی را به عنوان حلقه‌های میانی بین مردم و دولت باور کنیم، در این راستا ایجاد قرارگاه نهادی را در وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی آغاز کردیم و گروه‌های جهادی را آموزش لازم را گذرانده‌اند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اهتمام سازمان جهاد کشاورزی مبنی بر شناسنامه‌دار کردن و صدور گواهی صلاحیت برای گروه‌های جهادی بیان داشت: از ۵۱ هزار گروه جهادی که در کشور شناسنامه‌دار شدند، ۲۸ گروه جهادی صرفا کار عام انجام می‌دادند که البته گروه‌های موثری در محلات خود و واکنش سریع در حوادث غیرمترقبه به شمار می‌رفتند.

سردار زهرایی ادامه داد: برای تخصصی شدن گروه‌های جهادی در پنج ماه گذشته بررسی صلاحیت فنی این گروه‌ها در پنج سطح آغاز شده که ۲ سطح آن مربوط به حوزه استانی و سه سطح مربوط به حوزه کشوری است.

وی تصریح کرد: در بررسی صلاحیت فنی گروه‌های جهادی، دستگاه‌های اجرایی آنها را فهرست کرده و در این راستا به هم متصل شده و هم‌افزایی آنها شکل خواهد گرفت.

آبرسانی به ۱۷۰۰ روستای محروم کشور در دولت سیزدهم

رئیس سازمان بسیج سازندگی ابراز داشت: اجرای طرح جامع محرومیت‌زدایی به صورت مردم‌پایه از ابتدای دولت سیزدهم آغاز شده که در آن چند بخش شامل آبرسانی به روستاها، آبخیزداری و ایجاد راه روستایی در اولویت قرار گرفته است، در این راستا آبرسانی هزار و ۷۰۰ روستا انجام شد.

سردار زهرایی ادامه داد: در طرح «از آبخیز تا جالیز» معطل اعتبارات دولت نمادیم و با صرف هزینه ۹ هزار میلیارد ریال ۶۹۰ پروژه این طرح در روستا‌های کشور اجرا شد.

وی بیان داشت: با اینکه این سازمان فقط هشت درصد از سهمیه قیر کشور را در اختیار دارد، اما برای آسفالت راه روستایی در بسیاری از نقاط کشور آماده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار توزیع شده در کشور، ۶۰ هزار میلیارد تومان به صورت متمرکز توزیع شده که سهم جهاد سازندگی از این میزان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است، ۴۰ هزار میلیارد تومان از این اعتبارات نیز در اختیار استانداران است.

به گفته وی، سازمان جهاد سازندگی پارسال ۲ هزار و ۶۸۰ نیروگاه پنج کیلوواتی را در قالب طرح «جهاد روشنایی» برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی نصب کرد.

سردار زهرایی سهم بسیج از درختکاری سال گذشته سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور را ۲۱ میلیون اصله نهال از مجموع ۳۱ میلیون اصل نهال کاشته شده ذکر کرد.

فعالیت ۵۸۰۰ گروه جهادی در خراسان رضوی

«یعقوبعلی نظری» استاندار خراسان رضوی نیز در این نشست با اشاره به فعالیت پنج هزار و ۸۰۰ گروه جهادی در استان گفت: لازم است که گروه‌های جهادی در استان مبتنی بر موضوع فعالیتشان با اتصال به دستگاه‌های اجرایی، سازماندهی شوند.

وی تصریح کرد: این آمادگی در خراسان رضوی وجود دارد که گروه‌های جهادی براساس موضوعات کاری خود سازماندهی شده و به دستگاه اجرایی مربوطه متصل شوند و مدیر هر دستگاه مسئول گروه‌های جهادی مرتبط با موضوع کاری خود خواهد بود.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار