در ششمین جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت صورت گرفت 

کسب رتبه نخست جشنواره فعالان دفاع مقدس در فضای مجازی توسط دانشجوی زنجانی

کسب رتبه نخست جشنواره فعالان دفاع مقدس در فضای مجازی توسط دانشجوی زنجانی مقام نخست بخش نرم‌افزار ششمین جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی که در مشهد مقدس برگزار شده بود، توسط دانشجوی زنجانی کسب شد.
کد خبر: ۶۸۲۰۴۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۶ - 01August 2024

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، مقام نخست بخش نرم‌افزار ششمین جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی توسط دانشجوی زنجانی کسب شد.

محمد امین حسنلو دانشجوی کارشناسی ارشد شبکه‌های کامپیوتری با بازی تعاملی vr (واقعیت مجازی) تیراندازی و نمایشگاه مجازی شهدای استان زنجان با تجربه غوطه‌وری که موفق به کسب رتبه نخست این جشنواره در بخش نرم‌افزار شد.

پروژه‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده و همچنین تعاملی‌سازی این پروژه‌ها از ابزارهای نوین تولید و ارائه محتوا است که لزوم بهره‌مندی از این تکنولوژی‌ها در موزه‌ها به ویژه در موزه‌های دفاع‌مقدس و مقاومت الزامی و بلکه اجتناب ناپذیر است.

انتهای پیام

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین