به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اهواز، سردار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان امروز در جلسه هم اندیشی برنامههای هفته دفاع مقدس استان با گرامیداشت یاد شهدای اداره آموزش و پرورش آبادان اظهار داشت: در بمباران نیروهای بعثی در دوم مهرماه سال ۱۳۵۹ تعدادی از جامعه فرهیخته فرهنگی آبادان شهید شدند و اکنون هر ساله در آغاز سال تحصیلی، یاد و خاطرهشان گرامی داشته میشود.
وی با اشاره به شهادت مظلومانه معلمان و دانش آموزان در جنگ افزود: در جنگ تحمیلی حدود ۳۱۰ نیروی فرهنگی و ۲ هزار و ۸۸۰ دانشآموز خوزستانی شهید شدند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان در خصوص حمله ناجوانمردانه دشمن در چنین روزی به اداره آموزش و پرورش آبادان گفت: زمانی که افراد نظامی یک حکومت تعهد دینی، اخلاقی و انسانی نداشته باشند، در بمبارانها به محلی که نشانه میگیرند دقت نمیکنند و ملاکشان، صرف پیروزی های فیزیکی است و برایشان مهم نیست که کودک، زن و یا مدرسهها را هدف قرار میدهند یا شهروندان بی گناه را میکشند.
سردار مرادحاجتی یادآور شد: اکنون که چهل و چهار سال از دوران دفاع مقدس میگذرد نیز در جهان شاهد چنین جنایتهایی هستیم و میبینیم رژیم صهیونیستی دارد همین کار را با بچهها و مردم مظلوم غزه انجام میدهد این در حالی است که اگر انسان، تعهد داشته باشد حتی در جنگ هم اصول اخلاقی و انسانی را رعایت میکند.
دوم مهرماه سال ۱۳۵۹ و تنها سه روز پس از آغاز جنگ تحمیلی اداره آموزش و پرورش آبادان توسط نیروهای متجاوز بعثی مورد حمله قرار گرفت و معلمان مظلوم این شهر اولین شهدای فرهنگی کشور شدند.
۲۵ نفر از کارکنان آموزش و پرورش آبادان در حالی که جلسهای برای تصمیمگیری درباره شروع یا تعطیلی سال تحصیلی دانشآموزان گرفته بودند، تنها دقایقی بعد از شروع جلسه با بمباران دشمن شهید شدند.
در این روز هواپیماهای جنگنده رژیم بعث عراق این اداره و بخشهایی از شهر را ناجوانمردانه بمباران کردند و در پی آن، نیروهای فرهنگی و مردم بیگناه آبادان جان باختند.
هر چند سالها از شهادت فرهنگیان آبادان گذشته است اما هنوز مهرماه که میرسد مردم خوزستان یادشان هست که در آن روز چگونه معلمان بیگناه آبادان به خاک و خون کشیده شدند و حالا خوزستانیها انتظار دارند حداقل روزی در تقویم به نام این معلمان شهید در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/