به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، حجتالاسلام والمسلمین «سید رمضانعلی موسوی مقدم» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز (سهشنبه) در مراسم تجلیل از خانواده شهدای اهل سنت که در بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت تقارن هفته وحدت و دفاع مقدس با عنوان «اسوه حسنه، امت واحده» برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری این نشست برای عرض تبریک به مناسبت هفته وحدت و گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس به ویژه ادای احترام به خانواده معظم شهدای اهل سنت است.
حجتالاسلام موسوی مقدم افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره به بنده میفرمایند که «هر جا در جمع خانواده شهدا حاضر شدید سلام گرم و ارادت قلبی مرا به آنها برسانید»، لذا این فرصت را مغتنم میشمرم و سلام معظمله را خدمت شما عزیزان میرسانم.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: شهدا همواره در وصایای خود به ضرورت حفظ وحدت و انسجام بین فرق و مذاهب اسلامی تاکید کردهاند تا مبادا دشمن از شکاف و اختلاف بین فرق و مذاهب ما بهره ببرد و به اهداف خود دست یابد؛ البته طرح مساله وحدت ذاتا موضوعیت ندارد چراکه آنقدر از نظر عقلی بدیهی و اثبات شده است که پرداختن به آن توضیح واضحات است، ضمن اینکه آیات و روایات بسیاری نیز در این خصوص وجود دارد.
حجتالاسلام موسوی مقدم گفت: در طول تاریخ اختلافات و دشمنیها از سوی دشمنان القا شده چراکه به این نتیجه رسیدهاند اگر مسلمین وحدت داشته باشند در اجرای فرامین و اصول اسلامی موفق شده و اسلام جهانی میشود، لذا همواره سعی بر دامن زدن به اختلافات داشتهاند. در دوره استیلای استعمار انگلیس بر منطقه، اولین اقدامی که صورت گرفت حذف دولت عثمانی بود، دولت عثمانی با همه عیبهایش این امتیاز را داشت که اغلب سرزمینهای عربی منطقه را یکپارچه کرده بود، اما انگلیس با تکه تکه کردن آن و تقسیم نامتوازن مرزهای منطقه و ایجاد عمدی نقاط اختلاف، بذر اختلاف و کینه را در منطقه کاشت.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: بزرگترین امتیاز انقلاب اسلامی احیای وحدت اسلامی و تاکید بر یکپارچگی جهان اسلام است به طوریکه، اما راحل در سال ۱۳۴۲ در بدو نهضت اسلامی بر توحیه کلمه یعنی وحدت داشتن حول کلمه توحید یعنی «لا الا ال الله» تاکید کرده و بر کنار گذاشتن اختلافات امر کردند؛ اما متاسفانه امروز به سبب اختلافاتی که در جهان اسلام گریبان مسلمین را گرفته، در وقایعی مانند کشتار مسلمین در فلسطین و غزه و پیش ا زآن در میانمار و پاکستان و افغانستان و جاهای دیگر مسلمین نتوانستند آن طور که باید جلوی دشمن بایستند، چون وحدت آنها به گونهای که باید جلوه میکرد، نبود.
وی تصریح کرد: اختلافات در دو سه دهه اخیر به اوج رسیده به طوریکه پرورش و حمایت از داعش محصول همین اختلافات شده و داعش با همراهی دیگر گروههای تکفیری سعی کردند و دارند تا با ابراز رفتارهای وحشیانه و غیر اسلامی، اما به نام اسلام وجهه دین پیامبر اعظم (ص) را مخدوش کرده و بر عمق اختلافات مسلمین بیافزایند.
حجتالاسلام موسوی مقدم خاطرنشان کرد: خسارت وجود گروههای تکفیری شوخی نیست، این همه خیانت و جنایت مرتکب شدن آن هم به نام اسلام ضربه سنگینی به جهان اسلام زد از اینرو امامین انقلاب اسلامی گفتهاند هر کس با هر عقیدهای به آتش اختلافات دامن بزند، خواسته یا نخواسته عامل دشمن است و در جهت تحقق اهداف آنها گام برداشته است. بسیاری از شخصیتهای برجسته جهان اسلام نیز همین سیره را در پیش گرفته بودند تا بتوانند وحدت دینی را تقویت کنند، مثلا سید جمالالدین اسدآبادی با سفر به کشورهای مختلف و رایزنی با سران آن کشورها سعی در تقویت وحدت داشت تا بتواند به اقتدار مسلمین کمک کند که البته وقوع انقلاب اسلامی مهمترین گام برای تحقق وحدت بود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: مسلمین باید قرآن را محور وحدت قرار دهند تا بر اساس فرمایشهای قرآن به وحدت دست یابند؛ در اصول چهارگانه فقه اسلامی (کتاب، سنت، عقل و اجماع) نیز وحدت آغاز راه تشکیل جامعه اسلامی معرفی و بر اتحاد حول شعار «قولوا لاالهالاالله تفلحوا» نیز تاکید شده است.
حجتالاسلام موسوی مقدم تصریح کرد: تا پیش از این هر بار دشمنان به مسلمین حمله میکردند با ضعف و شکست مسلمین مواجه میشدیم، اما در سالیان اخیر با وحدت و انسجامی که در جبهه مقاومت ایجاد شده، شاهد زبونی دشمن صهیونیستی و توحش و سبعیت آنها برای جبران این شکستها هستیم.
وی به وحدتباوری شهدای دفاع مقدس از شیعه و سنی اشاره کرد و گفت: وجود ۱۲ هزار شهید، ۲۰۰۲ آزاده و ۱۸ هزار جانباز اهل سنت در دفاع مقدس برای دفاع از انقلاب اسلامی و ایران، گواهی بر عقیده شهدا بر ضرورت وحدت است که اگر این وحدت نباشد خسارات جبرانناپذیری را از دشمن متحمل خواهیم شد.
انتهای پیام/ 112