رئیس کل دادگستری استان فارس تأکید کرد؛

ضرورت بهره‌مندی از کلمات «هنر»، «فرهنگ» و «حماسه»

رجایی نسب گفت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص تلفیق هنر، فرهنگ و حماسه در فارس تردیدی نیست، اما آن‌گونه که باید از هنر در کنار دین و حماسه استفاده نمی‌شود؛ لذا باید به معنای واقعی کلمه هنر، فرهنگ و حماسه در کنار یکدیگر قرار بگیرد.
کد خبر: ۷۰۵۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰ - 16November 2024

ضرورت بهره‌مندی از کلمات «هنر»، «فرهنگ» و «حماسه»به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین «صدرالدین رجایی‌نسب» رئیس کل دادگستری استان فارس در یکصد و چهل و هشتمین نشست شورای فرهنگ عمومی فارس، اظهار داشت: برای نقشه مهندسی فرهنگی فارس فضای مناسبی فراهم شده است و باید به مرحله اجرا دربیاید، بنابراین باید ماموریت‌ها و مامور‌ها مشخص شود و مطالبه‌گری صورت بگیرد تا نقشه مهندسی استان به نتیجه مطلوب برسد.

وی بیان کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله) در خصوص تلفیق هنر، فرهنگ و حماسه در فارس تردیدی نیست، اما آن‌گونه که باید از هنر در کنار دین و حماسه استفاده نمی‌شود، لذا باید به معنای واقعی کلمه هنر، فرهنگ و حماسه در کنار یکدیگر قرار بگیرد تا به نتیجه مطلوب رسید و باید به هنر توجه ویژه کرد.

محسن پاپری زارعی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس هم، گفت: امروز بیشترین چالش‌های موجود در حوزه فرهنگی در رده سنی بین ۱۲ تا ۱۹ سال است، بنابراین برای فرهنگ‌سازی در رده سنی ۱۲ تا ۱۹ سال هیچ نقشی برای آموزش و پرورش، حوزه هنری، کتابخانه‌ها و حوزه ورزشی تکلیف و تعریف نشده است، در صورتی که این نهاد‌ها می‌توانند نقش بسزایی در تربیت فرهنگی قشر نوجوان داشته باشند. 

وی افزود: نقشه مهندسی فرهنگی کشور و استان یک نقشه فرهنگی جامع است که تقسیم کار‌ها و شرح وظایف مشخص شده است، لذا می‌توان در همان راستا حرکت کرد تا تکالیف و اهداف مشخص شود.

رئیس دانشگاه شیراز نیز در ادامه این نشست بیان کرد: کامل‌ترین و جامع‌ترین برنامه مهندسی فرهنگی، دین است. اگر تلاش داشته باشیم مردم را دین باور کنیم و فروع دین، اصول دین و اخلاقیات را محور قرار دهیم می‌توانیم به اهداف مورد نظر که تربیت انسان کامل است، برسیم.

محمد موذنی ادامه داد: تمام اجزای مهندسی فرهنگی باید بخشی از مجموعه دین را پوشش دهند، کارتون‌ها و فیلم‌ها و ... باید بتوانند بخشی از دین را ترویج کرده و آن را تقویت کنند.

مدیرکل صدا و سیمای استان فارس نیز در این نشست بیان کرد: کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس تجربه موفقی بود که تلفیق هنر، حماسه و دین را به خوبی منعکس کرد، لذا این موضوع را باید دست‌مایه هم‌افزایی و نگاه قرارگاهی قرار دهیم و می‌توان از این تجربه خوب کنگره بهره‌برداری کرد.

امیر رئوف افزود: بالغ بر ۷ هزار برنامه فرهنگی در طول برگزاری کنگره اجرا شد، بنابراین از این تجربه می‌توان برای برگزاری و اجرایی شدن نقشه مهندسی فرهنگی استان فارس استفاده کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار