میانجی‌گری قطر در مذاکرات غزه احیا می‌شود

خبرگزاری رویترز از یک منبع آگاه نقل کرد، قطر که میانجیگری خود در مذاکرات غزه برای دستیابی به توافق میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی را در ماه نوامبر تعلیق کرده بود، این نقش خود را از سر گرفته است.
کد خبر: ۷۱۰۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲ - 05December 2024

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، رویترز گزارش داد که مذاکره کنندگان حماس احتمالاً برای انجام گفتگو‌های بیشتر در آینده نزدیک به دوحه باز خواهند گشت.

میانجی‌گری قطر در مذاکرات غزه احیا می‌شود

یک منبع آگاه به رویترز گفت، استیو ویتکاف، فرستاده دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا به خاورمیانه، برای آغاز تلاش‌های دیپلماتیک به منظور دستیابی به آتش بس در غزه و آزادی اسیران قبل از روی کار آمدن ترامپ در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵، به قطر و اراضی اشغالی سفر کرد. 

این منبع گفت، ویتکاف که رسماً این منصب را در دولت ترامپ عهده‌دار خواهد شد، به صورت جداگانه در اواخر نوامبر با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست وزیر قطر دیدار کرد.

یک مسئول آمریکایی به رویترز گفت، تیم جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا تیم ترامپ را از تحولات رخداد‌ها مطلع کرد، اما دو تیم به صورت مستقیم با هم کار نمی‌کنند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار