استاندار خراسان رضوی خبر داد؛

تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم از طریق مولدسازی

مظفری گفت: برای رفع چالش تامین مالی پروژه آزادراه حرم تا حرم از ظرفیت مجلس شورای اسلامی، دولت و نهاد‌های اجرایی استفاده خواهد شد.
کد خبر: ۷۲۲۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲ - 26January 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «غلامحسین مظفری» استاندار خراسان رضوی در این نشست که در محل دفتر استاندار برگزار شد، ضمن بیان اینکه آزادراه حرم تا حرم از پروژه‌های مهم ملی استان خراسان رضوی محسوب می‌شود که منافع آن برای همه مردم کشور است، اظهار داشت: برای رفع چالش تامین منابع مالی این پروژه پس از بررسی مشکلات پروژه‌های ملی استان، از ظرفیت مجلس شورای اسلامی، دولت و نهاد‌های اجرایی استفاده شود.

تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم از طریق مولدسازی

استاندار خراسان رضوی در همین راستا افزود: سالانه ۳۰ میلیون مسافر به مشهد سفر می‌کنند، به همین خاطر ضرورت دارد که منابع مالی پروژه مذکور تامین شود.

وی رفع مشکل کم‌آبی، پروژه آزادراه‌ها و پروژه‌های ریلی استان من‌جمله قطار سریع‌السیر تهران به مشهد را از موضوعات مهم و دارای اولویت استان دانست و خواستار حمایت نمایندگان مجلس برای این موضوعات شد.

حجت‌الاسلام «نصرالله پژمانفر»، نیز در بخش دیگری از این نشست، عنوان کرد: تامین منابع مالی مورد نیاز پروژه آزادراه حرم تا حرم از طریق مولدسازی تصمیمی ملی و استانی است. به همین خاطر ضرورت دارد که مدیران استانی همکاری و هم‌افزایی لازم را داشته باشند.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی پیشنهاد کرد: علاوه بر مولدسازی، از ظرفیت فروش نفت برای تامین منابع مالی این پروژه استفاده شود.

در این جلسه تعدادی دیگری از نمایندگان نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار