امیر رحمتی، معاون مهندسی موره انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در گفت و گو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس با اشاره به اهداف موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در برگزاری مسابقه معماری موزه انقلاب اسلامی گفت: اهمیت دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ایجاب میکند که موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، موزهای در مقیاس ملی باشد؛ از این رو شایسته است که برگزاری مسابقه طراحی معماری موزه نیز متناسب با مقیاس سرزمینی و ملی این موزه صورت پذیرد.
وی افزود: بر این اساس مسئولیت برگزاری مسابقهی طراحی معماری موزهی یاد شده بر عهده سازمان موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قرار داده شد. این سازمان یکی از سازمانهای تابع ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ـ زیر نظر فرماندهی کل قوا ـ بوده و علاوه بر مسئولیت ذکرشده، وظیفه برنامهریزی، سازماندهی و انجام اقدامات لازم برای مطالعه، طراحی، اجرا و راهاندازی و بهرهبرداری از این موزه را نیز بر عهده دارد.
وی در خصوص چگونگی برگزاری مسابقه تصریح کرد: مسابقه طراحی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ایران در یک مرحله و به صورت آزاد و در سطح ملی و بین المللی برگزار می شود. داوطلبان شرکت در مسابقه پس از ثبت نام، در مهلت تعیین شده طرح های خود را تهیه و در موعد معین آن را به دبیرخانه مسابقه ارسال کردند که طرح های عرضه شده طبق ضوابط و تحت نظارت دبیرخانه دائمی مسابقات معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی داوری شد.
رحمتی با اشاره به داوری آثار مسابقه در جمعه 7 اسفندماه عنوان کرد: 5 هزار نفر در قالب 470 گروه در این مسابقه ثبت نام کردند که در نهایت اثار ارسالی روز جمعه توسط هیئت داوران مورد ارزیابی قرار گرفت که نتیجه این داوری متعاقبا اعلام و طی مراسمی از برگزیدگان با اهدای جایزه و لوح یادبود تقدیر خواهد شد.