آیت‌الله عبادی: همدلی مسئولین یکی از نعمت‌های بزرگ است

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: همدلی مسئولین یکی از نعمت‌های بزرگ است و سعی کنند در این آفات دنیای آخرالزمانی و انفجار اطلاعات با همکاری و همدلی به حل مشکلات روزمره مردم بپردازند و در حفظ ارزش‌های وراثتی این مردم بکوشند.  
کد خبر: ۷۲۷۴۱۱
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳ - 17February 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، آیت الله «سید علیرضا عبادی» نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی امروز دوشنبه ۲۹ بهمن در دیدار با امام جمعه و فرماندار بشرویه اظهار داشت: مردم شریف و با فرهنگ شهر بشرویه یک استثنا هستند و در گذشته تاریخ همین بوده است لذا اینکه مسئولان شهرستان بشرویه با همدیگر هماهنگ هستند خبر خوشی است برای مردمی که در طول تاریخ در صراط مستقیم بودند و پای انقلاب و شهدا ایستادند.  

آیت الله سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی

وی گفت: اسلام برای تمام جهان حرف برای گفتن دارد، اما دشمن تلاش می‌کند تا انقلاب که همان اسلام است به اهداف خود دست نیابد و برخی از این اهداف همان شیوه‌های فرهنگ، اخلاق و صداقت و امانت است.  

آیت الله عبادی ابراز داشت: همدلی مسئولین یکی از نعمت‌های بزرگ است و سعی کنند در این آفات دنیای آخرالزمانی و انفجار اطلاعات با همکاری و همدلی به حل مشکلات روزمره مردم بپردازند و در حفظ ارزش‌های وراثتی این مردم بکوشند.  

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: ارزش‌های الهی در شهر بشرویه وجود دارد و بکوشید تا این ارزش‌ها حفظ شود و از فراز‌های جالب آن حفظ حجاب اسلامی است که به چشم می‌خورد و مثال زدنی است و درست نقطه مقابلی است که استکبار می‌خواهد برای نابودی اسلام به دنبال فروپاشی خانواده‌ها است.  

وی با اشاره به اینکه استکبار بدترین قانون شکنی‌ها و جنایت‌ها را می‌کند، گفت: استعمار و لیبرال دموکراسی غرب اصلا احساس شرم ندارد و مراقب باشید که اگر خانواده از هم بپاشد فساد ترویج می‌یابد.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار