محمودی: جاده و خودرو کمترین تقصیر را در بروز سوانح دارند

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: جاده و خودرو کمترین تقصیر را در بروز سوانح دارند و عوامل انسانی مهم‌ترین عامل است.
کد خبر: ۷۳۳۰۸۱
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷ - 15March 2025

به گزارش خبرنگار گروه جامعه دفاع‌پرس، «بابک محمودی» رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر صبح امروز (شنبه) در رزمایش بزرگ ترافیکی و خدمات ایمنی سفر نوروز ۱۴۰۴ که در دانشگاه علوم انتظامی امین برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مسائل مهمی که باید به آن توجه شود این است که جاده و خودرو کمترین تقصیر را در بروز سوانح دارند و عوامل انسانی مهم‌ترین عامل است.

محمودی: جاده و خودرو کمترین تقصیر را در بروز سوانح دارند

وی ادامه داد: مردم در سفر به هشدار‌های هواشناسی توجه کنند و هنگامی که آمادگی دارند به سفر بروند تا خواب‌آلودگی و خستگی موجب تصادف نشود.

محمودی عنوان کرد: از مردم درخواست می‌کنم که اگر تصمیم دارند به طبیعت بروند از مسیر‌های اصلی تردد کنند و حتماً از فردی که راه‌بلد است کمک بگیرند تا مفقود نشوند.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها