به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مازندران، «سیدمحمدصادقی» معاونت ادبیات، انتشارات و تاریخ اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مازندران امروز (یکشنبه) در آئین اختتامیه چهاردهمین دوره جشنواره شعر دفاع مقدس و مقاومت «اشک انار» و همچنین داستان کوتاه «یوسف» که با حضور سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران در موزه دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران برگزار شد، از دریافت هزار و یکصد اثر از ۳۵۴ شاعر مازندرانی و ۲۵۵ اثر داستان کوتاه از ۱۶۰ نویسنده این دیار به دبیرخانه دو جشنواره خبر داد و اظهار داشت: در آئین اختتامیه این دو جشنواره از ۳۰ برگزیده (۱۸ شاعر و ۱۲ نویسنده) و نیز دبیران علمی و داوران با اهدای لوح سپاس و سه میلیون تومان جایزه نقدی جشنواره تقدیر به عمل آمد.
وی افزود: این جشنوارهها همزمان با سالروز ولادت امام حسن مجتبی (ع) همراه با رونمایی از کتابهای دو جشنواره با عناوین «اشعار فارسی اشک انار ۱۴»، «اشعار کودک (سرباز کوچک ۷)»، «چلچلا ۴ (اشعار محلی)» و در بخش داستان کوتاه نیز کتاب «یوسف» و «چقدر دیر آمدی» در موزه دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران برگزار شد.
این مسئول ادامه داد: چهاردهمین جشنواره شعر دفاع مقدس و مقاومت «اشک انار» و همچنین داستان کوتاه «یوسف» در موضوعات شهدا و ایثارگران دفاع مقدس، امنیت، هستهای و علمی، مدافعین حرم، مقاومت ملل و بیداری اسلامی، جنگ نرم و تهاجم فرهنگی، عفاف و حجاب، نقش زن در انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و ارزشهای اسلامی، پرچم، مضامین عاشورایی در دفاع مقدس، ولایتمداری، جهاد تبیین و... برگزار شد.
صادقی سنگدهی با اشاره به برگزاری برنامه دیدار شاعران با رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: دو تن از شاعران مازندرانی برگزیده چهاردهمین دوره جشنواره شعر دفاع مقدس و مقاومت «اشک انار» به نامهای «علیرضلا دهرویه» و «ماهرخ درستی» شب گذشته در این برنامه حضور پیدا کردند.
انتهای پیام/