بیش از ۲ هزار نفر مهمان سفره‌های مهربانی هلال احمر در خراسان جنوبی

بیش از ۲ هزار نفر مهمان سفره‌های مهربانی هلال احمر در نخستین روز از سال جدید در ماه رمضان در خراسان جنوبی شدند.
کد خبر: ۷۳۴۳۱۱
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹ - 22March 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، کاوسی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان از برگزاری ۱۱ سفره افطاری و توزیع بسته‌های معیشتی توسط داوطلبان هلال احمر در خراسان جنوبی خبر داد و اظهارداشت: ۲ هزار و ۱۵۵ نفر مهمان سفره‌های مهربانی هلال احمر در نخستین روز سال جدید در ماه رمضان شدند.

بیش از ۲ هزار نفر مهمان سفره‌های مهربانی هلال احمر در خراسان جنوبی

وی افزود: همچنین ۹ بسته معیشتی و ۶ بسته غیرمعیشتی در بین نیازمندان در نخستین روز از سال ۱۴۰۴ توزیع شد.

کاوسی گفت: در راستای طرح‌های حمایتی، ۹ خانوار تحت پوشش طرح "هلال رحمت" قرار گرفتند و ۳۲ نفر از خدمات "طرح نیابت" بهره‌مند شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی ضمن قدردانی از مشارکت خیرین و پزشکان داوطلب، افزود: در اجرای این برنامه‌ها ۳۷ خیر مشارکت داشتند و ۱۲ پزشک داوطلب نیز با ارائه خدمات درمانی به یاری نیازمندان شتافتند.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار