شهید «داور یسری»:

واژه عظیم «شهادت» را در صفحه بزرگ «طبیعت» به یادگار اعصار بنویسید

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «داور یسری» آمده است: آیا شهادت تنها سلاحی نیست که دشمن را یاراي مقابله با آن نیست؟ برپاخیز و واژه عظیم «شهادت» را در صفحه بزرگ «طبیعت» به یادگار اعصار بنویس.
کد خبر: ۷۳۵۹۳۸
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰ - 03April 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل، شهید «داور یسری» هشت فروردین ۱۳۳۳ در شهرستان اردبیل به دنیا آمد؛ وی از طریق سپاه عازم جبهه شد و ۲۷  دی  ۱۳۶۵ در شلمچه به شهادت رسید و مزار این شهید در گلزار شهدای ججین اردبیل است.

واژه عظیم «شهادت» را در صفحه بزرگ «طبیعت» به یادگار اعصار بنویسید

 
در فرازی از وصیت‌نامه این شهید بزرگ می‌خوانیم:
آیا اسلام نیازمند به شهید و شهید نیازمند به ارتقاء درجه و انسانیت نیازمند به تزریق خون و شهید با شهادت خود همه این نیازها را برآورده نمی‌کند؟
آیا شهید شهادت را براي خود زندگی ابدي و فوز عظیم و شرف انسانی نمی‌داند؟
آیا شهید با شهادت خود پلی نمی‌زند که از ساحل درد و رنج این دنیا او را به ساحل سعادت و کرامت و بهشتهاي وسیع عبور دهد؟
آیا شهادت تنها سلاحی نیست که دشمن را یاراي مقابله با آن نیست؟ 
برپاخیز و واژه عظیم «شهادت» را در صفحه بزرگ «طبیعت» به یادگار اعصار بنویس.
همیشه سعی کنید شیفته رهروان اسلام و مردان خدا و شهداي همیشه جاوید تاریخ اسلام باشید که با اعمال و رفتارشان توانستند بعد از ۱۴ قرن خون اسلام را همچنان در رگ‌ها گرم نگهداشته و قلب‌ها را در راه خدا و پیامبرش به تپش درآورند.
به جبهه سرخ علیه باطل آمده‌ام نمی‌دانم آیا زنده به کاشانه‌ام بازمی‌گردم یا این که توفیق شتافتن به لقاء تو پیدا می‌کنم در هر صورت هر دو برایم سعادت و کامیابی را در بر دارد.
خدایا دربند کشیده‌شدگان زمین را به راه خمینی که همان راه انبیاء الهی است رهنمون باش زیرا او به قرآن عمل می‌کند و قدرت تو را در آستین دارد.
 
پایان پیام/
 
نظر شما
پربیننده ها