وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور شرکت در مراسم تشییع پاپ عازم رم شد

سید عباس صالحی به نمایندگی از مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، برای شرکت در مراسم تشییع پاپ فرانسیس عازم رم شد.
کد خبر: ۷۴۱۱۷۱
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶ - 25April 2025

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، «مسعود پزشکیان» در پیامی به مناسبت درگذشت پاپ فرانسیس، با  تسلیت و ابراز همدردی با جامعه جهانی مسیحیت و پیروان کلیسای کاتولیک، از تلاش‌های ماندگار او در مسیر ترویج صلح، عدالت، گفت‌وگو و همزیستی ادیان یاد کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور شرکت در مراسم تشییع پاپ عازم رم شد

رئیس جمهور همچنین با تجلیل از مواضع انسان‌دوستانه پاپ، به‌ویژه محکومیت صریح جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تأکید کرد که یاد و نام او در دل وجدان‌های بیدار و آزادی‌خواهان جهان ماندگار خواهد بود.

سید عباس صالحی وزیر فرنگ و ارشاد اسلامی به نمایندگی از مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، برای شرکت در مراسم تشییع پاپ فرانسیس عازم رم شد.

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، که در سال‌های اخیر نقش برجسته‌ای در ترویج گفت‌وگوی ادیان ایفا کرده بود، روز دوشنبه یکم اردیبهشت ماه در سن ۸۸ سالگی در واتیکان درگذشت.

انتهای پیام/381

نظر شما
پربیننده ها