پزشکیان: به خانواده‌های جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی رسیدگی می‌کنیم

رئیس جمهور با بیان اینکه حادثه بندر شهید رجایی بسیار تلخ است، گفت: دولت به خانواده جان‌باختگان و آسیب‌دیدگان از هر نظر رسیدگی می‌کند.
کد خبر: ۷۴۲۵۸۴
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰ - 30April 2025

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز (چهارشنبه) در سی و ششمین جشنواره ملی امتنان که به مناسبت روز کارگر و تجلیل از کارگران و گروه‌های کار نمونه در ورزشگاه آزادی برگزار شد، با بیان اینکه خود را موظف به تامین سلامت همه مردم کشور می‌دانیم و تلاش خود را در این راه انجام خواهیم داد، اظهار داشت: حادثه بندر شهید رجایی بسیار تلخ بود و موجب ناراحتی ما شد به همین جهت تصمیم گرفتیم بیمه خسارات وارده را پرداخت کند و همه کسانی که جان خود را از دست دادند باید شناسایی شوند و علاوه بر حق و حقوق آنها، مشکلات آنها نیز احصا و رفع شود.

پزشکیان:اجازه نخواهیم داد فرزندان این سرزمین آموزش ناکافی داشته باشند

وی افزود: همانند حادثه طبس، دولت پیگیری کرده و اجازه نخواهد داد خانواده‌های داغدار در طول زندگی با مشکلات رو‌به‌رو شوند لذا از نمایندگان مجلس و رسانه‌ها نیز تقاضا می‌کنیم که در این زمینه پیگیری و کمک کنند چون خود را موظف می‌دانیم به خانواده درگذشتگان و آسیب دیدگان از هر نظر رسیدگی کنیم. 

رئیس جمهور در ادامه بهداشت، درمان و سلامت را حق عموم مردم کشور دانست و اضافه کرد: خود را برای حفظ و ارتقای سلامت همه مردم بویژه کارگران عزیز کشور متعهد می‌دانیم و به آن رسیدگی می‌کنیم برای اینکه متعهدیم سلامت شما را در هر شرایطی تضمین کنیم و اجازه ندهیم مشکلی برای شما پیش آید.

وی در ادامه به نهضت عدالت آموزشی در کشور اشاره کرد و بیان داشت: در این دولت نهضت ساخت مدارس و تغییر نوع آموزش در مدارس را راه‌اندازی کرده‌ایم چون فرزندان همه ما آیندگان این کشور هستند که اگر نتوانیم فرزندانمان را درست آموزش دهیم، آینده درستی نخواهیم داشت. به همین علت اجازه نخواهیم داد فرزندان این سرزمین آموزش ناکافی و غیرصحیح و یا با یک استاندارد کم داشته باشند.

پزشکیان تصریح کرد: حتما تلاش خواهیم کرد که در همه مدارس دولتی و عمومی کشور و نه فقط در مدارس ویژه، کیفیت، کمیت و نوع آموزش را به حول قوه الهی اصلاح کنیم و اصلاح خواهیم کرد.

وی با اعلام اینکه مشکلات مطرح شده از سوی کارگران در این جلسه پیگیری خواهد شد، افزود: در دولت مسائل کارگران را پیگیری می‌کنیم تا مشکلات برطرف شود، به شما قول می‌دهیم تا حد ممکن پیگیر مسائلتان باشیم و مشکلاتتان را حل کنیم و امیدواریم با کمک شما ایرانمان را به نحوی بسازیم که چشم طمع بیگانگان در رابطه با کشور ما به ناامیدی برسد.

رئیس جمهور با اشاره به پی گیری و رفع مشکلات مطرح شده درمورد مسائل بانکی کارگران، گفت: آینده این سرزمین، متعلق به همه ایرانیان است و با همت و تلاش خودمان، می‌توانیم کشوری را بسازیم که شایستگی، لیاقت و جایگاه هر یک از ما ایرانیان در آن به بهترین شکل به نمایش گذاشته شود؛ امیدوارم تغییری که در جامعه با تلاش شما ایجاد می‌شود بتواند آینده کشورمان را تضمین کند.

انتهای پیام/ 231

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار