برگزاری مراسم یادبود جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی در بقاع متبرکه مازندران

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: مراسم یادبود جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی همراه با قرائت قرآن در بقاع متبرکه شاخص استان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۴۲۶۵۱
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷ - 30April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین «مسعود قربانی» معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران با اشاره به حادثه تلخ درگذشت تعدادی از هموطنان در فاجعه انفجار در بندر شهید رجایی اظهار داشت: مراسم یادبود جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی در بقاع متبرکه شاخص استان برگزار می‌شود.

برگزاری مراسم یادبود جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی در بقاع متبرکه مازندران

وی افزود: به حرمت عزادار بودن ملت ایران در پی ازدست دادن جمعی از هموطنان در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، مراسمات دهه کرامت همراه با مراسم یادبود درگذشتگان این حادثه برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران بیان کرد: تاکنون ۱۰ مراسم یادبود برای جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی در بقاع متبرکه شاخص شهرستان‌های استان برگزار شد و تا پایان هفته نیز این مراسمات با مشارکت مردم و فعالان فرهنگی مذهبی در بقاع متبرکه ادامه خواهد داشت.

حجت الاسلام قربانی خاطرنشان کرد: قرائت قرآن کریم و ذکر فاتحه برای جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی، مداحی، سخنرانی و برپایی ایستگاه صلواتی از جمله برنامه‌های مراسمات یادبود خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار