آیت‌الله خاتمی: دشمن در جنگ فرهنگی امید مردم و حاکمیت اسلامی را هدف قرار داده است

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در جنگ فرهنگی دشمن امید مردم و حاکمیت اسلامی را هدف قرار داده و می‌خواهد بین مردم و نظام و دین فاصله بگذارد که البته در این هدف هم ناکام شده است.
کد خبر: ۷۴۲۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰ - 01May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، آیت الله سید احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری امروز پنج شنبه در اجلاسیه شهدای روحانی و طلبه خراسان جنوبی اظهار داشت: جلسه‌ای که به یاد شهدای روحانی برگزار می‌شود بی شک یک گردهمایی شیرین و پربرکت است.

خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری

وی بیان کرد: همچنین در این ایام دهه کرامت باید از فضائل و کرامت بانوی محدثه و اهل علم حضرت فاطمه معصومه (ع) یاد کنیم.

خاتمی گفت: دهه کرامت با یاد حضرت معصومه (س) آغاز و در میانه یادی از حضرت احمد بن موسی (ع) کرده و پایان آن هم با میلاد حضرت امام رضا (ع) است.

عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران بیان کرد: انبیا مداوم زندگی شأن در درگیری با جریان کفر و باطل بوده و در طول تاریخ همواره نزاع حق و باطل وجود داشته است.

دشمن در جنگ فرهنگی امید مردم و حاکمیت اسلامی را هدف قرار داده

وی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند که «ما در یک جنگ ترکیبی هستیم» که جنگ ترکیبی شامل جنگ نظامی، جنگ سیاسی، جنگ اقتصادی، جنگ رسانه‌ای و جنگ فرهنگی است.

خاتمی با تأکید بر توانمندی‌های نظام جمهوری اسلامی ایران در جنگ سخت و نظامی ادامه داد: در حوزه جنگ سخت و توانمندی نظامی در بهترین وضعیت هستیم که موجب بازدارندگی در دشمن شده است.

امام جمعه موقت تهران افزود: ترامپ نامه می‌نویسند و می‌گوید یا مذاکره و یا بمباران را انتخاب کنید ولی ایران راه سوم یعنی مذاکره غیر مستقیم را انتخاب می‌کند این مورد نشان اقتدار ایران است.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: بازی با ایران و نظام جمهوری اسلامی بازی با دم شیر است و ایران لقمه ساده‌ای نیست که استکبار به راحتی آن را فرو دهد.

دشمن در جنگ فرهنگی امید مردم و حاکمیت اسلامی را هدف قرار داده

وی با اشاره به اینکه ما در میانه یک جنگ ترکیبی هستیم، گفت: در جنگ فرهنگی دشمن امید مردم و حاکمیت اسلامی را هدف قرار داده و می‌خواهد بین مردم و نظامی و دین فاصله بگذارد که البته در این هدف هم ناکام شده است.

خاتمی افزود: اینکه اعتکاف‌ها و احیا در ماه رمضان با حضور پرشور جوانان برگزار می‌شود نشانی از ناکامی دشمن در فاصله انداختن بین مردم و دین است.

امام جمعه موقت تهران افزود: نکته دیگر اینکه دشمن در جنگ نرم و جنگ دینی همچنین تحریف دین را پیگیری می‌کند و تحریف دین به معنی جدا کردن دین از سیاست و سکولاریسم است.

وی ادامه داد: نتیجه جدا کردن دین از سیاست این است که فرد جلسه عزاداری برگزار می‌کند ولی به مداح می‌گوید حرفی از سیاست و امام و شهدا نزن در حالی که این انقلاب و شهدا بودند که دین را در ایران احیا کردند.

خاتمی اظهار کرد: هدف دیگر دشمن این است که رهبری دینی را مورد هجمه‌های خود قرار دهند که البته استکبار و معاندان علیه دین در این زمینه سابقه دار هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه شبهه افکنی علیه دین و ایجاد قرائت‌های مختلف از دین نیز از دیگر اقدامات دشمن در جنگ فرهنگی است، گفت: در کنار این موارد هجمه کردن علیه جماعت حزب الهی و روحانیون نیز از روش‌های دشمن است.

خاتمی اظهار کرد: این در حالی است که در هنگام حادثه همین جوانان حزب الهی پیش قدم برای حفظ کشور و انقلاب هستند.

وی بیان کرد: گاهی شبهه می‌کند که چرا خود روحانیت در میدان نیستند، در حالی که هیچ میدانی برتر از دفاع مقدس نیست و در این عرصه روحانیت بیش از سایر اقشار شهید داده است.

دشمن در جنگ فرهنگی امید مردم و حاکمیت اسلامی را هدف قرار داده

خاتمی بیان کرد: گاهی دشمن شبهه می‌کند که مردم دیگر روحانیت را دوست ندارند در حالی که دیدیم چگونه مردم بیرجند، تبریز و مشهد و… رئیس جمهور محبوب، روحانی و شهید خود آیت الله رئیسی را در تشییع جنازه اردیبهشت گذشته بدرقه کردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: البته محبوبیت روحانیت در بین مردم این است که خود روحانیت ذی طلبگی را حفظ کنند و از کاخ نشینی فاصله بگیرند.

وی همچنین حادثه تلخ انفجار در بندر عباس را تسلیت گفت و بیان کرد که از خداوند متعال برای مجروحان حادثه طلب شفا داریم.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار