«اتاقک گلی» با دریافت پروانه نمایش آماده اکران شد/ روایتی عاشقانه از عملیات مرصاد

فیلم سینمایی «اتاقک گلی» به کارگردانی محمد عسگری و تهیه‌کنندگی داوود صبوری پس از دریافت پروانه نمایش از سازمان سینمایی در آستانه اکران عمومی قرار گرفت.
کد خبر: ۷۵۲۵۸۱
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۷ - 07June 2025

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، فیلم سینمایی «اتاقک گلی» به کارگردانی «محمد عسگری» و تهیه‌کنندگی «داوود صبوری» پس از دریافت پروانه نمایش از سازمان سینمایی در آستانه اکران عمومی قرار گرفت.

«اتاقک گلی» با دریافت پروانه نمایش آماده اکران شد/ روایتی عاشقانه از عملیات مرصاد

این فیلم محصول مشترک موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و بنیاد شهید و امور ایثارگران است که با نگاهی مستند به عملیات مرصاد در سال ۱۳۶۷، مقاومت رزمندگان لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) در برابر تهاجم گروهک منافقین را به تصویر می‌کشد.

بر اساس داستان فیلم، گروهی از رزمندگان برای دفاع از ساکنان روستای «شیان» از توابع استان کردستان که گرفتار حمله منافقین شده‌اند، عازم منطقه می‌شوند. فیلمنامه این اثر را «پدرام کریمی» نوشته که در بستری عاشقانه و انسانی روایت می‌شود.

اتاقک گلی در چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر حضوری موفق داشت و سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیأت داوران، بهترین فیلم مقاومت، بهترین فیلم اول و جایزه ویژه آرمان (ویژه شهردار تهران) عناوینی بود که این فیلم در این دوره از جشنواره کسب کرد.

بازیگرانی چون تورج الوند، آناهیتا افشار، تینو صالحی، فریدون حامدی، هادی شیخ‌الاسلامی، سعید دشتی و سعید زارعی در این اثر سینمایی نقش‌آفرینی کرده‌اند.
انتظار می‌رود فیلم سینمایی «اتاقک گلی» با دریافت پروانه نمایش به‌زودی در سینما‌های سراسر کشور اکران شود.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها