تشییع و تدفین ۶۲ شهید جنگ ۱۲ روزه در کرمانشاه

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه گفت: تاکنون ۶۲ شهید در جریان جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی در این استان تشییع و تدفین شده‌اند.
کد خبر: ۷۵۹۲۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۷ - 01July 2025

«خسرو شهیدی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس، آمار تشییع و تدفین شهدای استان در جنگ ۱۲ روزه رژیم جنایتکار صهیونیستی را ۶۲ نفر اعلام و اظهار داشت: این آمار بر اساس اعلام رسمی بنیاد شهید مربوط به مراسم تشییع و تدفین شهدا در استان است.

تشییع و تدفین ۶۲ شهید جنگ ۱۲ روزه در کرمانشاهوی افزود: ۳۱ شهید از این تعداد مربوط به شهرستان کرمانشاه، ۶ شهید از شهرستان کنگاور، ۸ شهید از شهرستان هرسین، ۵ شهید از شهرستان صحنه، ۴ شهید از شهرستان سنقرو کلیایی، ۴ شهید از شهرستان اسلام‌آباد غرب، ۲ شهید از شهرستان سرپل ذهاب و شهرستان‌های قصرشیرین و گیلانغرب هر کدام نیز یک شهید تقدیم نظام کرده‌اند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه همچنین به وجود سه خانواده ۲ شهیدی در استان اشاره کرد که یکی از این خانواده‌ها دارای دوقلوهای شهید بوده که در شهر کرمانشاه هستند.

وی افزود: مادر و فرزند ۶ ساله شهید هم مربوط به شهرستان اسلام‌آباد غرب بوده در حالی که بسیاری از شهدای استان نیز تک فرزند ذکور خانواده‌های خود بوده‌اند.

 شهیدی در ادامه با اشاره به آمار مجروحان این جنگ تحمیلی، بیان کرد: براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی تاکنون ۵۳۲ نفر مجروح شناسایی شده‌ که کارهای مربوط به آن‌ها از سوی بنیاد شهید پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار