زنان ایرانی، ارزش‌های انقلابی را ترویج می‌کنند

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با اشاره به نقش تاثیرگذار زنان در تربیت جامعه، گفت: زنان با تربیت فرزندان شهدایی، ارزش‌های انقلابی و اسلامی را در جامعه نهادینه می‌کنند.
کد خبر: ۷۶۱۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴ - 09July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، حجت‌الاسلام «عباسعلی گرزین» مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان، در اجتماع بزرگ زینبیون در گنبدکاووس اظهار داشت: در لحظات سخت تاریخ، حضرت زینب (س) در مجلس یزید، تاریخ اسلام را جریان‌سازی کرد.

زنان ایرانی، ارزش‌های انقلابی را ترویج می‌کنند

وی تصریح کرد: زنان ایرانی ما نیز از نسل زینبی هستند که در عرصه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی، فرهنگ ایثار، مبارزه، جهاد و شهادت را به معنای واقعی کلمه معنا کردند و در جنگ اخیر تحمیلی رژیم صهیونیستی نیز با فدا کردن جان خود و فرزندانشان بار دیگر به جهانیان نشان دادند که هرگز با ظلم و ستم زمانه سازش نخواهند کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با اشاره به شجاعت و صلابت همسران شهید امنیت در جنگتحمیلی اخیر، ابراز کرد: زنان ایرانی ما مانند همسر شهید امنیت، به قدری در مسیر اسلام وحق مصمم هستند که با بازکردن تابوت همسرشان با آنها عهد کردند که فرزندانی تربیت کنند که رهرو راه پدرانشان باشند.

وی ادامه داد: انقلاب ما، انقلاب حماسی، حقیقی و اسلام ناب محمدی (ص) است که امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب برای ما تبیین کرده و آن را به دنیا نشر دادند که مهم‌ترین مولفه آن، وحدت بین شیعه و سنی است.

گرزین گفت: زنان ایرانی ما، وارثان حضرت زینب (س) هستند که در پرتو سیره فاطمی و زینبی، تربیت‌کنندگان نسل شهادت هستند.

وی بیان کرد: امروز زنان ایرانی با تربیت فرزندان شهدایی، ارزش‌های انقلابی و اسلامی را در جامعه تولید می‌کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان یادآور شد: ایران اسلامی امروز به فرمول نهایی رهایی رسیده و با تجربیات خوبی که از عرصه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی در طول مدت انقلاب اسلامی کسب کرده است، به زودی پایان حکومت استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی را در جهان اعلام خواهد کرد و دنیا را از وجود ظلم و ستم پاک می‌کند.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها