سوخت موشک‌های ما باور مردم است

عضو هیات علمی دانشگاه گلستان، اعتماد و اطمینان مردم به مسئولان در شرایط جنگ را سرمایه بزرگ اجتماعی دانست و تاکید کرد: سوخت اصلی موشک‌های قدرتمند ایرانی باور و اعتقاد مردم ایران است.
کد خبر: ۷۶۱۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰ - 12July 2025
مصطفی منتظری،عضو هیات علمی دانشگاه گلستان، در گفت‌و‌گو با خبر نگار دفاع‌پرس از گرگان،، ضمن اشاره به جدال تاریخی یهودیان صهیونیست و مسلمانان اظهار داشت: یهودیان صهیونیست در طول تاریخ همواره خواهان دسترسی به قدرتی بلامنازع در سراسر دنیا بودند. آنها برای اینکه روزی به ابر قدرت دنیا تبدیل شوند، جنگ‌های زیادی به راه انداختند، شخصیت‌های بسیاری از میان برداشته و سازوکار‌ها و شبکه سازی‌های مختلفی را ایجاد کردند تا بر همگان سلطه داشته باشند.
 
سوخت موشک‌های ما باور مردم است
 
وی با اشاره به نفوذ و قدرتمندی دین اسلام در فتح قلوب و اذهان مردم، افزود: با توجه به اینکه اسلام و ایدئولوژی قدرتمند شیعه یک ایدئولوژی فطری، الهی، انسانی و فراگیر است و در هر سرزمین و انسانی که ظهور کرده، آن را تبدیل به یک قدرت متمایز و متفاوت و برتر می‌کند؛ پس قطعا دشمنی آنها با اسلامی که از طریق فتح قلوب و دانش، تولید گفتمان قدرت می‌کند، چند برابر خواهد بود و این جنگ تاریخی تا روز موعد که فرمانروایی بر کل عالم است ادامه خواهد داشت مگر آنگه آنها یا قدرت‌های پیش روی آنها از بین بروند.
 
به گفته این استاد دانشگاه، آنها با هر چه که مانع رسیدنشان به برتری و تسلط بر کل دنیا شود، مقابله و جنگ خواهند کرد. حال اگر این مانع اسلام و یک کشور اسلامی باشد، با توجه به پیشینه تاریخی جدال میان آنها، قطعا شدت جنگ و خشونت بیشتر خواهد بود و هیچ آتش‌بسی به معنای واقعی اعمال نمی‌شود و اعلام آن هم چیزی بیش از یک استراتژی برای پرت‌کردن حواس‌ها و افزایش مجدد قوا است.
 
وی اعلام آتش‌بس را از دو جنبه بررسی کرد و گفت: در بخش اول ما باید آگاه و هوشیار باشیم و بدانیم که این آتش‌بس تنها یک روش برای بازسازی و ایجاد فرصت است تا دشمن زمان کافی را برای برنامه‌ریزی استراتژی جدید جنگی خود به دست بیاورد. نکته دوم که بسیار حائز اهمیت است آن است که ما چنین حربه‌هایی را در جنگ با لبنان و حماس دیدیم. پس به هیچ وجه نباید در چنین شرایطی به دشمن اعتماد کنیم چرا که آنها فقط به این دلیل وقفه ایجاد می‌کنند که نیرو‌های مقابل پس از گذشت مدتی از آنها فارغ شوند و همه چیز کم کم به روال عادی خود برگردد تا آنها بتواند با خیال آسوده‌تری ضربات خود را وارد کند.
 
عضو هیات علمی دانشگاه گلستان، جنگ ایران را نه فقط با اسرائیل، بلکه جنگی با کل کشور‌های عضو پیمان آتلانتیک شمالی دانست و بیان کرد: در این جنگ ۱۲ روزه، ایران قدرتمند ما تنها با رژیم صهیونیستی نجنگید بلکه در عمل ما با ناتو و کشور‌های عضو پیمان آتلانتیک شمالی که در رأس آن آمریکا قرار دارد، جنگیدیم و در این میان بعضی از کشور‌های اروپایی نیز حمایت کننده حملات آمریکا و جنایت رژیم صهیونیست بودند، بنابراین جنگ ما تنها به یک کشور مشخص با متراژ و محدوده جغرافیایی مشخص خلاصه نمی‌شود.
 
منتظری، جنگ ۱۲ روزه ایران با رژیم صهیونیستی را یک جنگ هوشمند دانست و تصریح کرد: جنگ سخت، نیمه سخت و نرم را جنگ هوشمند می‌گویند. یعنی آنچه که ما با آن مواجه هستیم تنها نبرد نظامی و استفاده از تسلیحات جنگی نیست، بلکه یک جنگ تمام عیار است. 
 
وی استراتژی دشمن در جنگ هوشمند را اینگونه تشریح کرد: دشمن سعی دارد که با ضربه زدن به پایگاه‌های هسته‌ای و مراکز نظامی و غیر نظامی، اوضاع کشور را به آشوب بکشاند و مردم را نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی بی اعتماد کند. سپس آنها را از طریق جنگ رسانه‌ای و روانی به حضور در خیابان و آغاز اعتراض تشویق و تحریک می‌کند تا در نهایت با طی شدن زنجیره‌ای از اتفاقات، به هدف نهایی خود که از بین بردن نظام مقدس جمهوری اسلامی است، دست یابد. اما آنچه مشاهده کردیم شکست خوردن نقشه‌ها و نادرست درآمدن معادلات آنها بود.
 
عضو هیات علمی دانشگاه گلستان با تاکید بر اینکه دشمن میلیارد‌ها میلیارد دلار پول خرج می‌کند تا روایت سازی کرده و مردم را درگیر جنگ روانی کند، خاطر نشان کرد: سواد رسانه‌ای برای مردم کشور ما بسیار اهمیت دارد. چرا که بخش عظیمی از پروژه منحوس دشمن از طریق رسانه‌ها و تضعیف اعتماد مردم نسبت به قدرتمندی ایران اسلامی و نیرو‌های مسلح، شکل می‌گیرد؛ بنابراین مردم و بخصوص جوانان و نوجوانان به خوبی باید آموزش ببینید تا در دام روایت‌سازی‌های غلط دشمن نیوفتند.
 
وی سوخت اصلی موشک‌ها را اعتقاد و باور مردم نسبت به اقتدار کشور و دست‌یابی به پیروزی نهایی دانست و گفت: اگر مردم ایمان و اعتقاد خود را از دست بدهند ما هرچقد هم که شهر‌های کشور متخاصم را هدف حملات موشکی قرار بدهیم، عایدی ندارد. آنچه اهمیت دارد باور و اعتماد مردم به مسئولان و قدرتمندی نیرو‌های مسلح است و تنها از این طریق است که می‌توان به یک سرمایه اجتماعی دست یافت و آن را تقویت کرد. در چنین شرایطی می‌توان برای دستیابی به پیروزی تا پای جان جنگید.
 
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار