به گزارش
دفاعپرس از کردستان، ولی تیموری ظهر امروز در جریان سفر معاونت ریاست جمهور در انور توسعه روستایی و بازدید از ظرفیتهای گردشگری شهرستان بیجار، اظهار داشت: تنوع فرهنگی غنی و بافت تاریخی موجود در این منطقه، یکی از نقاط قوت اصلی در حوزه گردشگری است که بهدرستی باید شناسایی، معرفی و در مسیر توسعه قرار گیرد.
وی افزود: در سفر به بیجار و بازدید میدانی از مناطق مختلف این شهرستان شاهد بودیم که با وجود اقدامات قابلتوجه ملی و استانی در حوزه مرمت و حفاظت از آثار تاریخی، همچنان در زمینه ایجاد زیرساختهای گردشگری و جذب سرمایهگذار بخش خصوصی، ضعفهایی وجود دارد.
وی افزود: این بخش، برخلاف سایر حوزهها نیازمند مشارکت مستقیم بخش خصوصی است و نقش ما در وزارتخانه، حمایت و تسهیلگری است.
تیموری تصریح کرد: برخلاف بسیاری از دستگاهها که خود رأساً زیرساخت ایجاد میکنند، در حوزه گردشگری ما با سیاست تشویق و حمایت از بخش خصوصی عمل میکنیم.
تیموری ادامه داد: در همین راستا، برای ایجاد تأسیسات گردشگری، هیچ محدودیتی برای اعطای تسهیلات از محل منابع مختلف از جمله اعتبارات روستایی با نرخ سود پایین ۳ درصد یا منابع صندوق توسعه ملی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه برخی از مناطق استان کردستان و شهرستان بیجار هنوز در گروه مناطق با نفوذ پایین سفر قرار دارند، گفت: هدف ما تمرکز بر این مناطق است تا عدالت گردشگری برقرار شود.
این مسوول ادامه داد: بسیاری از جاذبههای فرهنگی، طبیعی و تاریخی کردستان هنوز بهدرستی معرفی نشدهاند، در حالی که ظرفیت بالایی برای توسعه اشتغال و اقتصاد محلی دارند.
مشاور وزیر گردشگری ادامه داد: خوشبختانه در بازدید اخیر شاهد بودیم برخی از پروژههای بینراهی و مرمتی، با دقت بالا اجرا شدهاند که نشاندهنده نگاه جدی استان به حوزه گردشگری است، اما برای تکمیل این زنجیره، باید تأسیسات اقامتی، پذیرایی، بومگردی و خدمات گردشگری نیز توسعه یابد و این کار صرفاً با ورود جدی بخش خصوصی ممکن است.
وی گفت: ما در وزارتخانه هیچ سقف یا محدودیتی برای حمایت از طرحهای گردشگری نداریم. پیشنهادات پس از تصویب در کارگروههای استانی به تهران ارسال میشود و معمولاً در صورت همراهی بانک عامل، بهسرعت اجرایی میشود.
تیموری عنوان کرد: ما در نقش حامی و پشتیبان در کنار فعالان این حوزه هستیم و امید داریم کردستان با ظرفیتهای گستردهاش، به یکی از قطبهای گردشگری کشور تبدیل شود.
انتهای پیام/