به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، آیتالله «حبیبالله شعبانی» نماینده ولیفقیه در استان همدان در خطبههای نماز جمعه این هفته، ضمن دعوت نمازگزاران به تقوای الهی، اظهار داشت: یکی از جلوههای تقوا، استغاثه به محضر حضرت ولیعصر(عج) است؛ همانگونه که قرآن کریم نیز در شرایط سخت بر توسل به اولیای الهی تأکید کرده است.
وی در ادامه با مرور تحولات جهانی در ۸۰ سال گذشته، به ناکارآمدی سازمانهای بینالمللی در تحقق عدالت و صلح جهانی اشاره کرد و افزود: سازمان ملل که پس از جنگ جهانی دوم با هدف جلوگیری از تعدی کشورها به یکدیگر تشکیل شد، امروز کارایی خود را از دست داده است. آنچه در غزه و سوریه رخ داده، نشاندهنده بیاعتنایی برخی کشورها به قوانین بینالمللی است.
نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی نه تنها به قواعد بینالمللی پایبند نیستند، بلکه به بهانههای واهی به کشورهایی چون ایران و سوریه حمله میکنند. حتی در زمانی که ایران رژیم پهلوی حامی اسرائیل بود، باز هم رژیم صهیونیستی به کشورهای اسلامی حمله میکرد. این نشان میدهد که ماهیت توسعهطلبانه این رژیمها مستقل از مواضع جمهوری اسلامی است.
آیتالله شعبانی، تأکید کرد: امروز نمیتوان به سازوکارهای بینالمللی دل بست؛ بلکه آنچه کشور را حفظ میکند، رهبری مقتدر و انسجام ملی است.
وی با اشاره به جنگ اخیر ۱۲ روزه، نقش رهبری در مدیریت بحران را حیاتی دانست و عنوان کرد: دشمن بهخوبی میداند که آنچه ایران را قدرتمند نگاه داشته، رهبری و وحدت ملی است. به همین دلیل تلاش دارد با ایجاد شبهه، این دو رکن اساسی را تضعیف کند.
خطیب جمعه همدان افزود: تمامی اقشار، بهویژه اهل قلم و رسانه، باید دو مؤلفه کلیدی قدرت جمهوری اسلامی یعنی رهبری و انسجام ملی را تبیین کنند. امروز زمانی برای تسویهحسابهای سیاسی نیست، بلکه زمان همدلی و وحدت در برابر تهدیدهای بیرونی است.
وی همچنین خطاب به جوانان گفت: کشور ما با سابقهای پنجهزار ساله از دوران هخامنشیان تاکنون، با تکیه بر وحدت اقوام مختلف باقی مانده است. تاریخ پرافتخار ایران با اقوام ترک، عرب، بلوچ، کرد و فارس در کنار هم حفظ شده و اکنون نیز باید با حفظ همین انسجام، از آن صیانت کنیم.
آیتالله شعبانی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به ایام اسارت اهل بیت(ع)، بر احیای سنت روضههای خانگی تأکید و متذکر شد: روضههای ساده و خانوادگی، ولو با حضور چند نفر، در تقویت ایمان نسل جوان بسیار مؤثر است. این سنت ارزشمند نباید از بین برود.
انتهای پیام/