به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خراسان رضوی، سردار سرتیپ پاسدار «علی فضلی» جانشین معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با خانواده شهیدان نظری با پدر و مادر شهیدان والامقام، حجتالاسلام والمسلمین «نورمحمد نظری» و همسرش دیدار و گفتوگو کرد. خانوادهای که در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم جنایتکار اسرائیل، دو فرزند خود زهرا و محمدمهدی را تقدیم انقلاب و کشور کردند و یک فرزند نیز در حالی که دو روز از مراسم عقدش میگذشت، مجروح شد.
حضور در بیت شهدا برای ما یک توفیق است
سردار فضلی در این دیدار با اشاره به مصاحبه مادر شهیدان نظری در ساعات اولیه تأیید شهادت فرزندانش طی سخنانی اظهار داشت: چنین مصاحبه و گفتاری که سراسر اقتدار و ایمان است، خیر و برکات بسیاری دارد؛ شاید این نکات قبل از شهادت فرزندان، بهراحتی بر زبان پدر و مادر شهیدان جاری نشود هرچند یک انسان تمرین چنین کاری را قبلش داشته باشد.
جانشین معاون هماهنگکننده سپاه گفت: به یاد دارم که من و برادر بزرگتر و شهیدم، «رحمان فضلی» در دوران دفاع مقدس هرگاه به جبهه اعزام و به دنبالش مجروح میشدیم، مادرم بسیار بیتابی میکرد. برادرم در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در سال ۱۳۶۱ به شهادت رسید. وقتی که من از سومار به تهران برگشتم، در مسیر دغدغه بیتابی مادرم را در قبال شهادت برادرم داشتم.
سردار فضلی ادامه داد: وقتی که به منزلمان رسیدم؛ دیدم که اهالی محل و آشنایان برای عرض تسلیت آمدند و مادرم نیز مشغول گلابپاشی در بین جمعیت است. او با این کار خود داشت به ما روحیه میداد، بر همین اساس؛ معتقدم که خداوند به پدران و مادران شهدا یک صبر خاصی را هدیه میدهد.
وی با بیان اینکه در حالت عادی؛ تحمل چنین داغ از دست دادن فرزندان اصلاً راحت نیست، تصریح کرد: از دست دادن شهدا برای ما یک ضایعه است، اما خود شهیدان در نعمت هستند و این رفتن برایشان مسرتبخش است؛ شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به دست شقیترین افراد جهان به شهادت رسیدند.
جانشین معاون هماهنگکننده سپاه تأکید کرد: حضور در بیت شهدا برای ما توفیق است.
پدر و مادر شهیدان نظری در این دیدار؛ ضمن برشماری فضائل اخلاقی فرزندان خود به تشریح جزئیات نحوه شهادت فرزندان خود در روز حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به منزل آنها در تهران پرداختند.
طلب صبر از دگاه خدا
مادر شهیدان نظری اظهار داشت: من تا قبل از شهادت فرزندانم؛ به آنها بسیار وابسته بودم، اما الآن از خودم در تعجم که چگونه با نبودن آنها به راحتی کنار آمدم؟ و این نیست مگر به واسطه توسلاتی که به حضرت اباعبداللهالحسین (ع) و خواهرشان حضرت زینب (س) از همان روزهای اول شهادت محمدمهدی و زهرا داشتم. من در آن لحظات سخت از پروردگار به واسطه آن حضرات درخواست کردم که در این راه کمک کنند تا صبور باشم.
وی افزود: شب قبل از حادثه به اتفاق خانواده در کهفالشهدای ولنجک تهران بودیم؛ به یاد دارم که در آنجا محمدمهدی یک حس و حال خاصی داشت، الآن معتقدم که او حاجتی داشته و آن را از شهدای آنجا طلب میکرده است و آن چیزی نبوده جز شهادت.
این مادر در تشریح وقایع روز شهادت فرزندانش گفت: در روز حادثه؛ وقتی که من را از زیر آوار بیرون آوردند ابتدا هم دو فرزند شهید و هم دختر مجروحم را صدا میزدم. در آن روز به خاطر اینکه سر و صورتم خونی بود، جایی را نمیدیدم؛ اما کمی جلوتر که آمدم دیگر فرزند مجرومحم را صدا نکردم و فقط آن دو فرزند شهیدم را صدا میزدم. گویی که از همان لحظه اول به من الهام شده بود که آنها رفتهاند.
مادر شهیدان نظری در پایان صحبت خود خاطرنشان کرد: دخترم که الآن در بیمارستان بستری و مجروح است؛ یک روز از عقدش در تهران گذشته بود.
ادعای دروغ اسرائیل در حمله به اماکن غیرنظامی
در بخش دیگر این دیدار پدر شهیدان نظری گفت: این اتفاق؛ دقایقی قبل از حمله به ساختمان شیشهای صدا و سیما رخ داد. فرزندانم در طبقه نخست یک ساختمان پنج طبقه سکونت داشتند. در روز حادثه، هنگامی صدای انفجار در منزل فرزندم آمد؛ ما سعی کردیم که به سمت بیرون از خانه برویم. در آن روز ما جلوتر بودیم و سه فرزندان دیگرم در پشت سر ما قرار داشتند و به همین دلیل وقتی که درب منزل را باز کردیم؛ سقف خانه بر روی سر ما خراب شد و بین ما و آنها یک حائلی به جود آمد.
حجتالاسلام نظری در تکمیل صحبتهای خود تشریح کرد: دود زیادی ناشی از انفجار همه جا را فراگرفت. در آنجا و در بین آوار ساختمان دیدم که یکی از فرزندانم به اسم حسین؛ مشغول خارج کردن مادرش است؛ صدایش کردم تا مرا هم خارج کند.
وی در ادامه افزود: وقتی که از ساختمان، خارج شدیم؛ متوجه شدیم که محمدمهدی و زهرا به شهادت رسیدند و دختر دیگرم مجروح شده است.
حجتالاسلام نظری در بخش دیگری از صحبت خود تأکید کرد: در این حادثه خانواده ما به عینه ادعای دروغ نخستوزیر ملعون اسرائیل را مبنی بر اینکه فقط محیط نظامی را هدف قرار میدهد و با منازل و محیطهای غیرنظامی کاری ندارد؛ مشاهده کرد.
این استاد حوزه در پایان صحبت خود یادآور شد: فرزند شهیدم؛ محمدمهدی طی تحلیلهایی که داشت معتقد بود که هرگاه برای کشور مشکلی پیش آمده؛ شهدا به داد ما رسیدهاند یا پیکرشان آمدهاند و گرهگشایی حاصل شده یا کسی در بین ما با خون خود از مملکت پشتیبانی کرده است.
«محمدمهدی نظری» از طلاب علوم دینی ۲۷ بهمن ۱۳۷۰ در مشهد متولد شد و سرانجام ۲۷ خرداد سال جاری در حمله رژیم صهیونی در تهران به شهادت رسید.
«زهرا نظری» از خادمان قرآن کریم ۲۹ اسفند ۱۳۶۳ در مشهد متولد شد و سرانجام ۲۷ خرداد سال جاری در حمله رژیم صهیونی در تهران بههمراه برادر خود به شهادت رسید.
انتهای پیام/