به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، آیین رونمایی و افتتاحیه فیلم سینمایی «اتاقک گلی» عصر امروز (یکشنبه) با حضور «علیاصغر جعفری» معاون هماهنگکننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت، «یعقوب سلیمانی» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، سردار «مهدی امیریان» مدیر عامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، عوامل این فیلم و جمعی از هنرمندان و خانوادههای معزز شهدا برگزار شد.
«اتاقک گلی» فیلمی فاخر از حماسهآفرینی رزمندگان در عملیات مرصاد است
در ابتدای این مراسم، «علیاصغر جعفری» معاون هماهنگکننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عملیات مرصاد و شهدای اقتدار، از عوامل تولیدکننده فیلم اتاقک گلی قدردانی کرد و اظهار داشت: این فیلم عملاً یک نیمرخ از حماسه و مجاهدت رزمندگان لشکر محمد رسولالله (ص) در عملیات مرصاد است.
معاون هماهنگکننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت تصریح کرد: در طول تاریخ همواره ایرانیها در مقابل تهاجم دشمن، سربلند بودهاند و دشمن نتوانسته بر این کشور بزرگ فائق آید و همواره ضربههایی که مبارزانی مانند میرزاکوچکخان و رئیسعلی دلواری دیدهاند، از کسانی بوده که لباس خودی داشتهاند.
وی با بیان اینکه ایران اسلامی ۲۲۰ هزار شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم کرد، اما پا پس نکشید، گفت: تنها یکماه بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ بود که ۱۵ هزار نفر از منافقینی که در عراق جمع شده بودند، از غرب کشور وارد ایران شدند و فجایعی انجام دادند؛ آنها در بیمارستان اسلامآباد مریضها را روی تخت و مردم را در صف نانوایی به شهادت رساندند.
جعفری در ادامه، فیلم «اتاقک گلی» را روایت هنریِ بخشی از حماسه رزمندگان تهران در عملیات مرصاد دانست و عنوان کرد: «اتاقک گلی» یک فیلم فاخر و تابلویی از هنرنمایی هنرمندان در انعکاس یک جنایت و بازنمایی یک حماسه است. این فیلم در جشنواره فجر در ۱۰ بخش نامزد شد و سه سیمرغ دریافت کرد و فیلم اول جشنواره شد که نشاندهنده ظرفیت و سوژه و متن خوب آن است.
معاون هماهنگکننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت تصریح کرد: ما تا وقتی ارزشهای دینی، اعتقاد و اجتماعی را در قالب هنر ارائه نکنیم، ماندگار نخواهد شد. در نظرسنجیهایی که صورت گرفته است، جوانان از شهدایی که درباره آنان فیلم ساخته شده است، شناخت بیشتری داشتند.
وی «اتاقک گلی» را تولید مشترک موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و بنیاد شهید و امور ایثارگران معرفی کرد و گفت: در حوزه تمدنی سینما مانند لوکوموتیو نقشآفرینی میکند و ما در غرب آسیا در عرصه هنر و سینما صاحبنظر، بیان و کرسی هستیم که باید از این ظرفیت بهره گرفت.
قدردانی از همراهی فرماندهان نیروهای مسلح در ساخت فیلم اتاقگ گلی
در ادامه «داود صبوری» تهیهکننده فیلم سینمایی «اتاقک گلی» در سخنانی با بیان اینکه برای ساخت این فیلم مجموعههایی ما را یاری کردند، اظهار داشت: سال ۱۳۹۰ قرار بود این فیلم را با کمک و همراهی جمال شورجه کار کنیم که دست تقدیر اجازه نداد و در نهایت فیلم در سال ۱۴۰۱ تولید شد.
تهیهکننده فیلم سینمایی «اتاقک گلی» تصریح کرد: تمام نگاه من در این فیلم روایت نقش مردم در جنگ بود؛ همان نقشی که مردم در تجاوز رژیم صهیونیستی و دفاع مقدس ۱۲ روزه مردم ایران به نمایش گذاشتند. ما برای ساخت این فیلم کتک خوردیم و بچههایمان تهدید شدند، اما ایستادند تا فیلم تمام شد.
وی از همراهی فرماندهان نیروهای مسلح برای ساخت این فیلم قدردانی کرد و با تاکید براینکه اتاقک گلی به هیچ گروه و جناحی ربط ندارد، گفت: شهید عباس نیلفروشان، شهید ربانی و سرلشکر پاکپور از جملهی افرادی بودند که برای تولید این فیلم به ما کمک کردند و جایی که گیر میکردیم یاریگرمان بودند.
فیلم اتاقک گلی نمادی از تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی بود
در ادامه این مراسم، علی فریدونی از جانبازان دوران دفاع مقدس در سخنانی با اشاره به اینکه «اتاقک گلی» با تمام فیلمهایی که از دفاع مقدس ساخته شده است، تفاوت دارد، از عوامل سازنده فیلم و دستگاههای حامی قدردانی کرد و بیان داشت: این فیلم خباثت منافقین را نشان میدهد، کسانی که ۱۷ هزار مردم عادی کوچه و بازار را به وسیلهی بمبگذاری به شهادت رسانند. این فیلم نمادی از تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی بود درحالی که در میانه مذاکرات بودیم، دشمن حمله کرد و البته مردم ایران به دشمن تویدهنی زدند.
گفتنی است، فیلم «اتاقک گلی» روایتی عاشقانه در دل حماسهی جاودانه عملیات مرصاد؛ از تولیدات موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران است که همزمان با سالروز عملیات غرورآفرین مرصاد به نمایش عمومی در سینماهای سراسر کشور درآمد.
انتهای پیام/ 121