تل‌آویو انتشار تصاویر ویرانی غزه را ممنوع کرد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این رژیم، همزمان با ارسال هوایی کمک‌ها به غزه، انتشار تصاویر ویرانی غزه را ممنوع کرده است.
کد خبر: ۷۶۶۵۷۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۶ - 30July 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از خبرگزاری شهاب، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این رژیم، انتشار تصاویر ویرانی غزه را ممنوع کرد.

تل‌آویو انتشار تصاویر ویرانی غزه را ممنوع کرد

روزنامه عبری زبان هاآرتص فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی به خدمه نیرو‌های هوایی شرکت‌کننده در عملیات پرتاب کمک‌های بشردوستانه در غزه دستور داده است که اجازه ندهند خبرنگاران تصاویر ویرانی‌های گسترده این منطقه را ثبت یا منتشر کنند.

مقام‌های اسرائیلی تهدید کرده‌اند که در صورت انتشار ویدئو‌هایی که ویرانی‌های فاجعه‌بار در نوار غزه را مستند می‌کند، عملیات پرتاب کمک‌های هوایی را متوقف خواهند کرد.

این در حالی است که شبکه العربی تصاویری از ارسال هوایی کمک‌ها به غزه منتشر کرد.

منابع فلسطینی و منابع وابسته به سازمان ملل اعلام کرده‌اند که کمک‌های هوایی بی‌فایده است و جوابگوی نیاز شدید ساکنان غزه به غذا و دارو نیست. این منابع خواستار گشودن گذرگاه‌ها و سرازیر شدن کمک‌ها از راه زمینی هستند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار