آغاز به‌کار رادیو موکب در عمود ۷۰۷

رادیو موکب در عمود ۷۰۷ وِزه اربعین حسینی آغاز به کا رکرد.
کد خبر: ۷۶۷۹۵۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰ - 05August 2025

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، آغاز موج عاشقان حسینی در مسیر پیاده‌روی اربعین، موکب حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) در عمود ۷۰۷ امسال نیز نوآوری خود را به میدان آورد؛ «رادیو موکب» با اجرای حاج مهدی قربانعلی، در دل موکب طنین‌انداز شده تا صدای دل‌های عاشق را با نوا‌های اربعینی، گفت‌و‌گو‌های معرفتی و اطلاع‌رسانی دقیق، همراه سازد.

آغاز به‌کار رادیو موکب در عمود ۷۰۷

مجید گودرزی، مسئول روابط عمومی موکب حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) در عمود ۷۰۷ با اعلام این خبر گفت: همزمان با آغاز خدمت‌رسانی موکب به زائران حسینی، «رادیو موکب» نیز فعالیت خود را آغاز کرده است تا با رویکردی فرهنگی، اطلاع‌رسانی و معنوی، به زائران اربعین خدمت‌رسانی کند.

وی افزود: اجرای این رادیو را حاج مهدی قربانعلی، محب اهل بیت (ع) و از گویندگان خوش‌صدای کشورمان برعهده دارد که با تسلط و حال معنوی خاصی، برنامه‌های متنوع این رسانه موکبی را مدیریت می‌کند.

گودرزی تصریح کرد: رادیو موکب در فواصل زمانی مشخص و متناسب با حال و هوای زائران فعالیت می‌کند. از جمله بخش‌های رادیو موکب می‌توان به پخش نوا‌های حماسی و عاشورایی، گفت‌و‌گو با کارشناسان مذهبی، ارتباط با خادمان و فعالان موکب و همچنین اطلاع‌رسانی در خصوص خدمات موکب و مسیر زائران اشاره کرد.

وی افزود: این رادیو با استقبال زائران رو‌به‌رو شده و لحظاتی سرشار از حس معنوی و شور اربعینی را در فضای موکب جاری کرده است.

 

گودرزی در پایان ضمن تشکر از تیم اجرایی این طرح، رادیو موکب را پل ارتباطی گرم و صمیمی بین زائران، خادمان و فضای نورانی اربعین دانست و بر استمرار و ارتقاء این خدمت رسانه‌ای تأکید کرد.

انتهای پیام/ 161

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار