نهضت حسینی برای همه عصر‌ها و نسل‌ها پیام دارد

معاون وزیر دادگستری با اشاره به اینکه در پیاده روی میلیونی اربعین دنیا به حقانیت نهضت عاشورا و اهداف حسینی پی برد، گفت: حرکت عاشورایی سراسر عقلانیت و نورانیت است، زیرا عاشورا و نهضت حسینی برای همه عصر‌ها و نسل‌ها پیام دارد و هدف آن مشخص است.
کد خبر: ۷۷۲۹۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹ - 26August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «احمدعلی محسن زاده» معاون وزیر دادگستری شب گذشته در آئین اختتامیه هشتمین دوره اشکواره ملی فرهنگی و هنری حسینی که در سالن همایش دانشگاه شمال آمل برگزار شد، با بیان اینکه آمل شهر تاریخ، مهد عالم‌پرور، دیار اندیشمندان، فلاسفه، ادبا، فقها، سیاستمداران و دیار هزارسنگر است، اظهار داشت: علامه ذوالفنون آیت الله حسن‌زاده آملی و آیت الله جوادی آملی همانند گوهر‌های نایاب از این شهرستان شروع به درخشش کرده و در دنیا عالم تاب شدند.

نهضت حسینی برای همه عصر‌ها و نسل‌ها پیام دارد

وی با تأکید بر اینکه گسترش فرهنگ عاشورایی و حسینی امروزه یکی از مهمترین الزامات محسوب می‌شود، به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه یکی از وظایف‌مان تبیین حادثه عاشورا به صورت گسترده و جهاد تبیین است، اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط ویژه کنونی کشور جهاد تبیین امری بسیار مهم است و همه باید نسبت به این مسئله اهتمام ویژه داشته باشیم.

این مسئول با اشاره به اینکه در پیاده روی میلیونی اربعین دنیا به حقانیت نهضت عاشورا و اهداف حسینی پی برد، خاطرنشان کرد: حرکت عاشورایی سراسر عقلانیت و نورانیت است، زیرا عاشورا و نهضت حسینی برای همه عصر‌ها و نسل‌ها پیام دارد و هدف آن مشخص است.

معاون وزیر دادگستری اذعان داشت: دنیا بداند فرهنگ حسینی بن‌بست ندارد و در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مقابل رژیم صهیونیست کشورمان با قدرت و ایستادگی تمام دست به دفاع زد و متجاوزان صهیونیستی و آمریکایی را وادار به درخواست آتش‌بس کرد.

وی با بیان اینکه شادی اصیل در جامعه با معصومان و اهل بیت بودن است، یادآور شد: در جنگ ۱۲ روزه و نسل کشی اسرائیل غاصب در نوار غزه که با قحطی آب، غذا و دارو بوده دنیا انفعال در کشور‌های عربی را دید هرچند تنها تعداد کمی از آنها دست به محکوم کردن زدند و پا را به هیچ وجه فراتر نگذاشتند.

محسن زاده با بیان اینکه تقابل جبهه حق و باطل در صحرای کربلا نمایان شده و خداوند فرمودند حق همیشه پیروز خواهد بود، خاطرنشان کرد: امروز جهان درک کرده که مسیر حق پیروز است و آموزه‌های حسینی به داد جهان و مظلومان عالم می‌رسد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار