حمله پهپادی رژیم صهیونی به ناوگان صمود در تونس+ فیلم

اسرائیل با تجاوز به محدوده سرزمینی تونس، کشتی اصلی کاروان صمود را هدف حمله‌ای هشدارآمیز قرار داد که هیچ قربانی در پی نداشت.
کد خبر: ۷۷۶۱۳۰
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۷ - 09September 2025

به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس، کمیته مرکزی ناوگان صمود اعلام کرد که اسرائیل کشتی «فامیلی» در بندر «سیدی بوسعید تونس» را با یک فروند پهپاد آتش‌زا هدف قرار داده است. تمام سرنشینان این کشتی که اعضای کمیته مرکزی صمود به شمار می‌روند، در سلامت کامل هستند.

فرانچسکو آلبانیز گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین این حمله را تأیید کرد. با این حال سخنگوی گارد ملی تونس ترجیح داد هر گونه حمله‌ای را منکر شود.

«سیف ابوکشک»، سخنگوی ناوگان صمود اظهار کرد: «با وجود این حمله، ناوگان به مأموریت صلح‌آمیز خود برای شکستن محاصره غزه و همبستگی با مردم آن ادامه خواهد داد. این اقدامات خصمانه ما را از هدف‌مان بازنمی‌دارد.»

 
 

انتهای پیام/ ۹۴۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار