آیت‌الله خاتمی: جزایر سه‌گانه ملک ایران بوده و خواهد بود/ خلع سلاح حزب‌الله برای جهان اسلام بسیار خطرناک است

خطیب جمعه تهران گفت: وزرای خارجه اتحادیه عرب دوباره حرف قدیمی‌شان را تکرار کردند؛ به آنها می‌گویم که جزایر سه‌گانه ملک ایران بوده و خواهد بود؛ این حرف‌ها، بازی اسرائیل و آمریکاست.
کد خبر: ۷۷۶۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶ - 12September 2025

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، آیت‌الله «سید احمد خاتمی» امام جمعه موقت پایتخت در خطبه‌های نماز عبادی - سیاسی این هفته‌ی پایتخت که در محل دانشگاه تهران اقامه شد، با اشاره به برنامه‌های هفته‌ی وحدت و جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)، اظهار داشت: مراسمات خوبی در کشور برگزار شد و این یعنی شیعه؛ شیعیان در شادی اهل‌بیت (ع) شادند و در غم ایشان، غمگین و عزادارند. هفته‌ی وحدت، ابتکار جمهوری اسلامی است، اما اصل این ابتکار از امام صادق (ع) است چراکه فرمودند با اهل‌سنت برادرانه رفتار کنید. در کشور ما شیعه و سنی زندگی می‌کنند و مشکلی با یکدیگر ندارند.

خاتمی: جزایر سه‌گانه ملک ایران بوده و خواهد بود/ خلع سلاح حزب‌الله برای جهان اسلام بسیار خطرناک است

وی با اشاره به دیدار اخیر اعضای دولت با رهبر معظم انقلاب اسلامی، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب رهنمود‌های مهمی به دولت داشتند که اگر این رهنمود‌ها در کتابی جمع شود، منشور مسئولان دولتی است. ایشان از پُرکاریِ رئیس‌جمهور تقدیر فرموده و به سفر وی به چین اشاره داشتند. رهبر معظم انقلاب به تولید و احیای واحد‌های تولیدی تأکید داشته و فرمودند حتی‌الامکان برق این واحد‌ها قطع نشود، چون چرخش چرخ این واحدها، چرخیدن چرخ منافع کشور است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه ایشان بر تأمین به‌موقع کالا‌های اساسی توصیه داشتند که باید ذخایر اطمینان‌بخش باشد که تاکنون این‌طور بوده و باید هم همین‌طور باشد، گفت: تأکید بعدی ایشان معیشت مردم بود چرا که معیشت مردم بسیار مهم است. ما مردم خوبی داریم و باید زندگیِ ملت تأمین شود. فرمودند باید طوری کار شود که مردم دغدغه‌ی افزایش قیمتِ حداقل ۱۰ قلم کالا را نداشته باشند و باید قیمت‌ها حفظ شود. ایشان گفتند کالابرگ و یا همان کوپن از راه‌های اساسی است که این ۱۰ قلم قیمت ثابت داشته باشد. 

خاتمی بیان داشت: توصیه بعدی‌شان به تأمین و ذخیره گاز بوده و سپس گفتند که باید به مسائل دینی دقت داشت چراکه مردم مسلمان‌اند و بر این مسائل دقت دارند و دولتمردان مراقب گفتارشان باشند که خدای ناکرده گوشه‌ای از اسلام آسیب نبیند. 

وی در ادامه‌ی سخنان خود درخصوص توصیه اخیر رهبر معظم انقلاب بر روایت مولفه‌های قدرت کشور، عنوان کرد: کشور ما مولفه‌های زیادی در زمینه قدرت دارد؛ از جمله «دین» که مظاهر آن را به‌وضوح مشاهده می‌کنیم؛ «اتحاد و انسجام» که مانند آفتاب روشن است و آمریکا و اسرائیل حمله کردند تا مردم به خیابان‌ها بریزند ولی نتیجه نگرفتند، توصیه می‌کنم که همه مراقب وحدت باشند؛ «داشتن رهبری مومن و شجاع» که دنیا در این جنگ دید که ایشان چه اقداماتی انجام داد و سرانجام ترامپ دست تسلیم بالا برد و ملتمسانه خواستار آتش‌بس شد؛ «اتصال مردم به نظام اسلامی» که مایه خشم دشمن است و نمی‌توانند ملت را از نظام جدا کنند؛ «قدرت نظامی» و توان موشکی، پهپادی و پدافندی ما که جلوه‌ای از آن را در عملیات‌های وعده صادق دیدیم و بعد از جنگ جهانی دوم تنها قدرتی که به آمریکا پاسخ داد ایران بود و شاخ این غول را شکست و رهبر انقلاب فرمودند به هیچ‌کس اجازه مذاکره در این زمینه را نمی‌دهیم؛ «پیشرفت‌های علمی» در عرصه‌های مختلف از جمله نانو، فضا و ... که در حال پیشرفت است.

خطیب جمعه‌ی تهران در خصوص حمله اخیر اسرائیل به قطر و مقر حماس، گفت: ژنِ این رژیم صهیونی خون‌خواری است و ۸۰ سال پیش با خون‌خواری متولد شد و ۲۵ شهریور امسال سال‌روز قتل عام وحشیانه فلسطین در اردوگاه صبرا و شتیلا در سال ۱۹۸۲ میلادی است. تردید نکنید در این جنایت نیز آمریکا قطعاً دست داشته و اصلاً فضای هواییِ قطر تحت پوشش پایگاه العدید آمریکاست و چطور می‌شود خبر نداشته باشند؟ برخی‌شان هم گفتند ضروری بود اسرائیل این کار را انجام دهد و ترامپ هم گفته ناراحت است نه برای زدن قطر به این دلیل که ناکام بوده و فرماندهان حماس جان سالم به در بردند.

خاتمی ادامه داد: همه به این اقدامِ اسرائیل واکنش نشان دادند و برخی کشور‌هایی که مسابقه گذاشته بودند که روابط‌شان را با اسرائیل عادی کنند این جنایت را محکوم کردند؛ به‌عنوان امام جمعه تهران می‌گویم و دولت‌های مصر، اردن، بحرین و عربستان بشوند که اگر این جنایتکارِ وحشی قدرت یابد به شما هم حمله خواهد کرد. شعارِ او (نتانیاهو)، اسرائیل بزرگ است و یعنی نیل تا فرات و می‌خواهد بخشی از مصر و اردن را بگیرد. 

وی بیان کرد: راه مقابله با اسرائیل التماس به سازمان ملل و التجا به نهاد‌های بین‌المللی نیست؛ پیش چشم جهانیان حمله می‌کند و راهش کوبیدنِ اسرائیل است و باید همه قدرت‌ها را متمرکز کنند و رژیم صهیونی را بکوبند. حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه فرمود "جواب کلوخ‌انداز با سنگ است". از روز اول، مصلحان جهان اسلام گفتند این غده سرطانی باید از بین برود و امام راحل فرمود این رژیم از صحنه روزگار باید محو شود و حداقل کار این است کشور‌های اسلامی روابط سیاسی و اقتصادی را با این رژیم جلاد قطع کنند. 

امام جمعه موقت تهران ابراز داشت: کاروان صمود قابل تجلیل است و بیش از ۷۰ کشتی از ۴۴ کشور جهان و همراهی ۱۰۰‌ها فعال جهانی را دارد که وحدت فراتر از مرزهاست که باید تجلیل شود.

خاتمی عنوان کرد: وزرای خارجه اتحادیه عرب دوباره حرف قدیمی‌شان را تکرار کردند؛ به آنها می‌گویم که جزایر سه‌گانه ملک ایران بوده و خواهد بود؛ این حرف‌ها، بازی اسرائیل و آمریکاست. اسرائیل می‌گوید اسرائیلِ بزرگ و می‌خواهد کشور‌های اینان را بگیرد. همه بدانند ایران دشمن هیچ‌یک از همسایه‌ها نیست ولی از خاک‌مان دست‌بردار نیستیم.

وی گفت: خلع سلاح حزب‌الله بسیار خطرناک است؛ نه برای لبنان بلکه برای جهان اسلام. حزب‌الله لبنان باید دندانِ این دیوانه‌ی رژیم صهیونی که دندان تیز کرده را بشکند. به دولت لبنان می‌گویم که سخت در اشتباه هستند و حزب‌الله بازوی توانمند لبنان است و از این بازو استفاده کنند. 

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار