پیام آیت‌الله سبحانی به سی‌امین کنگره قرآنی سمپاد

حضرت آیت‌الله سبحانی به مراسم پایانی سی‌امین کنگره قرآنی دانش‌آموزان سمپاد ارسال شد.
کد خبر: ۷۸۹۸۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۵ - 03November 2025

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، پیام حضرت آیت‌الله سبحانی به آئین اختتامیه کنگره قرآنی دانش‌آموزان سمپاد کشور قرائت شد.

پیام آیت الله سبحانی به مراسم کنگره سراسری قرآن سمپاد

در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحيم

الحمدلله رب‌العالمين، وصلى الله على سيدنا محمد و آله الطاهرين، ولعنه الله على أعدائهم أجمعين من الآن إلى قيام يوم الدین

قرآن کریم یکی از دو یادگار گران‌سنگی است که پیامبر خاتم (صلی الله علیه و آله و سلم) از خود به جای نهاد تا همراه با عترت طاهره (علیهم السلام)، ضامن سعادت و هدایت بشر تا قیام قیامت باشد.

آری، این حبل الله المتين، و پیوند استوار میان زمین و آسمان، به تصریح خود قرآن، نوری است فروزان در دل ظلمات، چراغی هدایتگر در وادي شبهات و گمراهی ها.

خوشا به حال آنان که به هر نحوی در خدمت این کتاب الهی‌اند؛ خواه با قرائت و حفظ و آموزش آن و خواه با تفسیر تبیین تعلیم و ترویج مفاهیم بلندش در میان جامعه و خوشا به حال شما دانش‌آموزان عزیز و استعدادهای درخشان و نیز دست‌اندرکاران و برگزارکنندگان این کنگره نورانی که خالصانه در مسیر قرآن گام برمی‌دارید.

اینجانب از تلاش‌های ارزشمند شما صمیمانه قدردانی می‌کنم و از درگاه خدای منان، پاداشی در خور و اجری عظیم برای همه شما مسئلت دارم.

 امید است تا پایان عمر در همین مسیر نور و معرفت ثابت قدم بمانید و سعادت دنیا و آخرت خویش را تضمین کنید.

قم جعفر سبحانی

انتهای پیام/ ۲۶۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار