سرهنگ پاسدار کریمی: هرکس که در راه ارزش‌های انقلاب اسلامی جان خود را فدا می‌کند پاسدار است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان مرکزی گفت: هر کسی که لباس سبز پاسداری به تن دارد صرفاً پاسدار نیست بلکه هرکس که در راه ارزش‌های انقلاب اسلامی جان فدا می‌کند نیز پاسدار است.
کد خبر: ۸۰۷۶۱۷
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳ - 23January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، سرهنگ پاسدار «غلامرضا کریمی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان مرکزی در جلسه شورای پیشکسوتان جهاد و‌ مقاومت استان مرکزی اظهار داشت: سپاه پاسداران در بدو تشکیل موضوعات مختلف منطقه‌ای از جمله مبارزه با گروه‌های تروریستی را برعهده داشت.

هرکس که در راه ارزش‌های انقلاب اسلامی جان خود را فدا می‌کند پاسدار است

سرهنگ کریمی ادامه داد: از همان ابتدای انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) با تشکیل سپاه، سازمانی جهت حفظ و حراست از ارزش‌های اسلامی تأسیس کرد که مصادف شد با تولد حضرت امام حسین(ع) و این دیدگاه نشان دهنده این است که اباعبدالله از همه چیز خود گذشت برای حراست از اسلام و امام هم سپاه را با این دیدگاه که عاشق انقلاب باشد و از همه هستی خودش در جهت حفظ و حراست از انقلاب اسلامی بگذرد نام گذاری کرد.

وی عنوان کرد: تصمیمات حضرت امام(ره) به خصوص این تصمیم مهم در اوایل انقلاب نشان از جهان‌بینی اسلامی حضرت امام دارد امام سپاه را الگو برای سایر آحاد جامعه قرار داد و هر کسی که لباس سبز پاسداری به تن دارد صرفاً پاسدار نیست بلکه هرکس که در راه ارزش‌های انقلاب اسلامی جان فدا می‌کند نیز پاسدار می باشد. 

وی انتخابات را یکی دیگر از اجزای واقعی دموکراسی دانست که چون تشکیل سپاه از همان اوایل انقلاب شکل گرفت و در همان ابتدای تشکیل انقلاب با انجام انتخابات و همه پرسی با حداکثر ۹۸/۲ انجام شد و این نوع حکومت حضرت امام (ره) بر پایه انتخاب و مشارکت مردم بنیان نهاده شده است و تا به امروز با قوت ادامه داشته است، از کوچک‌ترین شوراهای روستایی یا حتی انتخاب ولایت مطلقه فقیه که توسط نمایندگان مردم در مجلس خبرگان رهبری انتخاب می‌شود و هیچ کجای دنیا چنین دموکراسی واقعی وجود ندارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار