استاندار بوشهر: موزه دفاع مقدس و مقاومت تقویت‌کننده فرهنگ حماسی جوانان است

«زارع» گفت: موزه دفاع مقدس و مقاومت تاثیری عمیق در تقویت فرهنگ تاریخی و حماسی مردم به ویژه نسل جوان دارد.
کد خبر: ۸۱۴۲۳۶
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹ - 22February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بوشهر، نشست شورای هماهنگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با حضور «ارسلان زارع» استاندار بوشهر و «علی‌اصغر جعفری» معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس‌ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در استانداری بوشهر برگزار شد. 

استاندار بوشهر: باغ موزه دفاع مقدس بوشهر معرف فرهنگ ملی واسلامی مردم این دیار است
استاندار بوشهر در این مراسم، با گرامیداشت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و بنیانگذار جمهوری اسلامی طی سخنانی اظهار داشت: بر این باور هستم که انس بیش از پیش مومنان روزه‌دار با قرآن کریم و کلام الهی در این ماه مبارک، فرصتی مغتنم برای ایجاد تحول عملی در سبک زندگی بر اساس آموزه‌های قرآنی است.

زارع با اشاره به پیشینه مردم آگاه و شجاع استان بوشهر در دفاع از میهن اسلامی ایران ابراز کرد: استان بوشهر در جبهه‌های هوایی، دریایی و زمینی در دوران دفاع مقدس، نقش تاثیرگذاری داشته و نام رزمندگان و سرداران این استان همواره می‌درخشد.

وی افزود: موزه دفاع مقدس و مقاومت بوشهر معرف فرهنگ ملی و اسلامی مردم این دیار است و تاثیری عمیق در تقویت فرهنگ تاریخی و حماسی مردم به‌ویژه نسل جوان دارد.

زارع به تغییر مقیاس اجرایی طرح موزه دفاع مقدس و مقاومت بوشهر اشاره کرد و گفت: این تجدید نظر در حجم بنا یک کار شایسته است و پس از تحکیم‌ بستر زمین اختصاص یافته برای این پروژه، در اوایل فصل تابستان پیش‌رو، کار بنای ساختمان باغ‌موزه آغاز شود.

استاندار بوشهر با اشاره به خواسته سپهبد شهید «محمدباقری» در خصوص پایان احداث موزه‌های دفاع مقدس و مقاومت در همه استان‌ها تا سال ۱۴۰۷ تصریح کرد: با همگرایی بین دستگاه‌های اجرایی استان و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، می‌بایست در زمان‌بندی اعلام شده توسط شهید باقری این پروژه تا سال ۱۴۰۷ به اتمام برسد.

معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس‌ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت نیز در این مراسم اظهار داشت: مجاهدت و ایستادگی مردم بوشهر در دوران دفاع مقدس بر تارک تاریخ این سرزمین می‌‌درخشد؛ مردم غیور این استان در دوران دفاع مقدس در سه جبهه «هوا، دریا و زمین» در برابر رژیم بعث عراق جانفشانی کردند. 

جعفری به تصویب طرح موزه دفاع مقدس و مقاومت بوشهر اشاره کرد و افزود: امیدواریم موزه دفاع مقدس و مقاومت بوشهر هرچه زودتر به بهره‌برداری برسد و تصویر رشادت‌ها و مجاهدت‌های فراموش‌نشدنی مردم این سرزمین در معرض دید همگان قرار بگیرد. 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار