قوام:آزادی ۲۶ زندانی جرائم غیرعمد در استان کرمان در آستانه سال نو

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان اعلام کرد هم‌زمان با روزهای پایانی سال، ۲۶ نفر از محکومان مالی جرائم غیرعمد با کمک خیران، ستاد دیه و ستاد اجرایی فرمان امام از زندان‌های استان آزاد شدند.
کد خبر: ۸۲۱۴۹۷
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۹ - 21March 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، «سیدحجت‌الله موسوی‌قوام»، مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان، اظهار داشت: در آستانه سال جدید، ۲۶ زندانی جرائم غیرعمد با تلاش ستاد دیه و همراهی خیران از زندان‌های استان آزاد شده‌اند.

قوام:آزادی ۲۶ زندانی جرائم غیرعمد در استان کرمان در آستانه سال نو

وی، مجموع بدهی این افراد بیش از ۳۷۳ میلیارد و ۲۶۴ میلیون تومان بوده است که از این میزان، ۳۴۰ میلیارد و ۳۸۶ میلیون تومان از طریق رضایت و گذشت شاکیان کاهش یافته است.

موسوی‌قوام افزود: چهار میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان توسط ستاد دیه استان و یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان نیز از سوی ستاد اجرایی فرمان امام برای آزادی این زندانیان پرداخت شده است. وی ادامه داد که باقی‌مانده بدهی این افراد از طریق اعسار و پرداخت‌هایی که به اجرای احکام انجام شده تأمین شده است.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان با اشاره به برگزاری غیرحضوری گلریزان‌ها در شرایط فعلی گفت: این سنت نیک همچنان در حال اجراست و مشارکت مردم نیکوکار استان بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد.

وی با استناد به استعلام صورت‌گرفته از مراجع تقلید بیان کرد که پرداخت فطریه نیز می‌تواند برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اختصاص یابد. همچنین شماره‌های شبا، حساب و کارت ستاد مردمی دیه استان برای کمک‌های مردمی اعلام شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار