رکوردشکنی حزب‌الله با انجام ۶۱ عملیات در یک روز

مقاومت اسلامی لبنان با انجام ۶۱ عملیات در یک روز علیه مواضع نظامی رژیم صهیونی در جنوب لبنان و اراضی اشغالی، رکورد جدیدی در درگیری‌های مرزی ثبت کرد.
کد خبر: ۸۲۱۸۵۳
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۳:۰۳ - 23March 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از رسانه جنگ مقاومت اسلامی، رزمندگان حزب‌الله در جدیدترین دور عملیات خود علیه دشمن صهیونیستی در نبرد العصف المأکول ۶۳ عملیات انجام دادند که ۶۱ عملیات در روز یکشنبه انجام شد.

رکوردشکنی بی‌سابقه حزب‌الله؛ ۵۷ عملیات ضدصهیونیستی در یک روز

مقاومت اسلامی عملیات خود را در روز یکشنبه از ساعت ۱۰ دقیقه بامداد و با هدف‌قراردادن تجمع نظامیان دشمن در تپه المحیسبات در جنوب شهرک الطیبه آغاز کرد.

سلسله عملیات‌های حزب‌الله در روز یکشنبه شامل حمله موشکی، پهپادی، توپخانه، راکتی و خمپاره‌ای به نظامیان، تجهیزات، زیرساخت‌ها، مقر‌ها و شهرک‌های دشمن و درگیری رودر رو با نیرو‌های دشمن در شهرک‌های مرزی بود.

عمق عملیات مقاومت در سرزمین‌های اشغالی در روز یکشنبه هفت کیلومتربود که پایگاه رصد و مدیریت عملیات هوایی دشمن در شمال فلسطین اشغالی با چند موشک هدف قرار گرفت.

آخرین عملیات مقاومت براساس بیانیه‌های صادرشده در ساعت ۲۲ و ۲۰ دقیقه انجام شد و طی آن، شهرک صهیونیست‌نشین کریات‌شمونه با موجی از موشک‌ها و راکت‌ها هدف قرار گرفت.

مقاومت اسلامی اعلام کرد که وظیفه دارد از خاک و ملت خود دفاع کند؛ به‌ویژه اینکه دشمن صهیونیستی با انجام جنایت‌ها، از بسیاری از مرز‌ها و خطوط قرمز عبور کرده است.

پاسخ مقاومت فقط متوجه مواضع و اهداف نظامی بوده است و مانند دشمن صهیونیستی، غیرنظامیان را هدف قرار نمی‌دهد.

مقاومت اسلامی افزود: این کمترین وظیفه مقاومت برای مهار دشمن و جلوگیری از جنایت‌های بیشتر آن در حق کشور، ملت و مقاومت است.

انتهای پیام/ 200

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار