کشف احتکار ۱۴۰ میلیاردی در مازندران
به گزارش دفاعپرس از مازندران، سردار «حسن مفخمی شهرستانی» فرمانده انتظامی مازندران امروز (جمعه) در گفتوگو با شبکه مازندران با اشاره به آغاز موج سفرها از ۹ اسفند ۱۴۰۴ اظهار داشت: میزان تردد در محورهای استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود هفت درصد افزایش داشته و در این مدت حدود ۱۷ میلیون نفرشب اقامت در مازندران ثبت شده است.

وی افزود: با وجود افزایش حجم سفرها، با تلاش نیروهای پلیس راه و راهور در حوزه روانسازی ترافیک و ارتقای ایمنی، شاهد کاهش ۲۷ درصدی تصادفات جرحی و همچنین کاهش ۲۸ درصدی سایر حوادث رانندگی بودهایم.
فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به افزایش مراجعات مردمی تصریح کرد: تماسهای شهروندان با سامانه ۱۱۰ نیز حدود ۲۸ درصد افزایش داشته که نشاندهنده اعتماد و تعامل بیشتر مردم با پلیس است.
وی ادامه داد: در کنار مأموریتهای انتظامی و ترافیکی، موضوع نظارت بر بازار و تأمین نیازهای عمومی مردم نیز با همکاری دستگاههای اجرایی در دستور کار قرار گرفت و گزارشهای مستمر به مسئولان استانی ارائه شد.
سردار مفخمی شهرستانی با اشاره به اقدامات پلیس امنیت اقتصادی گفت: در راستای مقابله با احتکار و گرانفروشی، بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال کالای اساسی کشف و با هماهنگی دستگاه قضایی در میان مردم توزیع شد.
وی تأکید کرد: روند خدماترسانی و تأمین امنیت برای شهروندان و مسافران در استان مازندران با جدیت ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/


