حجت‌الاسلام گواهی: انقلاب اسلامی ریل‌گذاری شده و با آمدن و رفتن افراد، مسیرش عوض نخواهد شد

رئیس سابق عقیدتی سیاسی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: دشمن تصور می‌کرد با ترور شخصیت اول کشور، کار جمهوری اسلامی در ۴۸ ساعت تمام است، اما این انقلاب ریل‌گذاری شده و با آمدن و رفتن افراد، مسیرش عوض نخواهد شد.
کد خبر: ۸۲۸۶۴۹
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۷ - 20April 2026

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالعلی گواهی» رئیس سابق عقیدتی سیاسی ستاد کل نیرو‌های مسلح، در مراسم چهلمین روز شهادت سردار سرلشکر پاسدار «محمدصالح اسدی» که عصر امروز (دوشنبه) در مسجد پیامبر اعظم(ص) برگزار شد، با اشاره به محاسبات اشتباه دشمن در جریان جنگ رمضان و ترور فرماندهان مقاومت اظهار داشت: دشمن تصور می‌کرد با ترور شخصیت اول کشور، کار جمهوری اسلامی ظرف ۴۸ ساعت پایان می‌یابد؛ اما انقلاب اسلامی ریل‌گذاری شده و با آمدن و رفتن افراد مسیر آن تغییر نخواهد کرد.

حجت‌الاسلام گواهی: انقلاب اسلامی ریل‌گذاری شده و با آمدن و رفتن افراد، مسیرش عوض نخواهد شد

وی با اشاره به ابعاد معنوی و سیاسی شهادت رهبران مقاومت، فقدان این عزیزان را خسارتی جبران‌ناپذیر دانست، اما خون آنان را موجب حیات دوباره کشور توصیف کرد و افزود: دشمن گمان می‌کرد با ترور فرماندهان عالی‌رتبه، ایران در مدت کوتاهی از پا درمی‌آید، اما نتیجه کاملاً معکوس شد. ما دریافتیم که این انقلاب ساختاری منسجم دارد که توسط امام راحل پایه‌گذاری شده و با تغییر افراد، از مسیر خود خارج نمی‌شود.

رئیس سابق عقیدتی سیاسی ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به اشتباهات محاسباتی دشمن گفت: به اعتراف مقامات غربی، آنان انتظار نداشتند ایران جرأت حمله به پایگاه‌های منطقه‌ای را داشته باشد؛ اما در همان ساعات نخست جنگ رمضان، پایگاه‌هایی که هرگز هدف قرار نگرفته بودند، موشک‌باران و میلیاردها دلار تجهیزات نظامی در آن‌ها منهدم شد.

وی افزود: بر اساس هشدار رهبر شهید انقلاب مبنی بر اینکه هرگونه حمله به ایران به «جنگ بزرگ منطقه‌ای» تبدیل خواهد شد، امروز شاهد آتش‌افروزی در سراسر منطقه هستیم و این وضعیت، آمریکا و اسرائیل را در معرض انتقاد جهانی قرار داده است.

حجت‌الاسلام گواهی ادامه داد: دشمن تصور می‌کرد هیچ موشکی از سد پدافندی آن‌ها عبور نخواهد کرد، اما به گفته نیروهای مسلح، بیش از ۸۰ درصد موشک‌ها با موفقیت به اهداف اصابت کرده و خسارات گسترده‌ای وارد آورده است.

رئیس سابق عقیدتی سیاسی ستاد کل نیرو‌های مسلح تأکید کرد: برخلاف تصور دشمن، جمهوری اسلامی ایران نه‌تنها توانست تنگه هرمز را مدیریت کند، بلکه عرصه را بر دنیا تنگ کرد؛ تا جایی که امروز این دنیا است که به دلیل عملکرد نیروهای مسلح ما، در تحریم اقتصادی به سر می‌برد.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد اغتشاشات پیش از جنگ گفت: یک ماه پیش از آغاز درگیری، طرح کودتایی گسترده و اغتشاشات دی‌ماه با هدف کشاندن مردم به خیابان‌ها طراحی شده بود. مردم به خیابان آمدند، اما نه آن‌گونه که دشمن می‌خواست؛ بلکه امشب در پنجاه‌ویکمین شب متوالی، شاهد حضور خانوادگی و میلیونی آنان هستیم.

حجت‌الاسلام گواهی در ادامه با ذکر خاطره‌ای از شهید سرلشکر صالح اسدی، او را عالی‌ترین مقام اطلاعاتی نیروهای مسلح و هماهنگ‌کننده اطلاعات جبهه مقاومت معرفی کرد و گفت: این شهید بزرگوار با وجود بیماری شدید و حمل کپسول اکسیژن، صحنه نبرد و جلسات را ترک نکرد و تا آخرین لحظه اوضاع منطقه را مدیریت می‌کرد. بسیاری از همکارانش از روز شهادت او تاب نیاورده‌اند. او نماد ایثار نیروهای گمنامی بود که دشمن را به زانو درآوردند.

وی در پایان با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان گفت: دشمن به دنبال ناامیدی بود، اما مثلث «نیروهای مسلح قدرتمند»، «مسئولان خدمتگزار» و «مردم بصیر» این توطئه را خنثی کرد.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار