امام‌جمعه اهل‌سنت قروه: اقتدار ایران در تنگه هرمز نماد خودباوری جهان اسلام است

امام جمعه اهل سنت شهرستان قروه، با تأکید بر اینکه مدیریت مقتدرانه تنگه هرمز توسط جمهوری اسلامی فراتر از یک موضوع جغرافیایی است، گفت: اقتدار ایران در تنگه هرمز؛ نماد خودباوری جهان اسلام است.
کد خبر: ۸۳۷۳۲۰
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۵ - 27May 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، ماموستا «عزیز امیری» امام جمعه اهل سنت شهرستان قروه، با اشاره به هدف‌گذاری دشمن بر معیشت مردم، اظهار داشت: تریبون‌های دینی باید مرکز تبیین واقعیت‌ها باشند. 
 
امام‌جمعه اهل‌سنت قروه: اقتدار ایران در تنگه هرمز نماد خودباوری جهان اسلام است
 
وی تصریح کرد: دشمن به‌خوبی دریافت است که با هدف قرار دادن سفره مردم می‌تواند امید را تضعیف کند؛ از این‌رو باید با صراحت برای مردم تبیین شود که بخشی از مشکلات کنونی، ریشه در تحریم‌های ظالمانه و طراحی دشمن برای عقب‌نشینی ملت دارد.
 
امام جمعه اهل سنت قروه معتقد است بیان رنج‌ها بدون ارائه مسیر عبور، موجب خستگی دل‌ها می‌شود. 
 
وی گفت: تریبون دینی باید هم «علت» را بگوید و هم «راه» را نشان دهد. انسجام ملی، اعتماد به توان داخلی، حمایت از تولید و تقویت همکاری میان مردم و مسئولان، اصلی‌ترین راهکار‌های عبور از تنگنا‌های اقتصادی است تا مردم احساس کنند برای آینده کشور برنامه وجود دارد.
 
ماموستا امیری به بازخوانی توان نظامی و راهبردی ایران اشاره کرد و گفت: مدیریت مقتدرانه تنگه هرمز توسط جمهوری اسلامی فراتر از یک موضوع جغرافیایی است.
 
وی افزود: این اقتدار، پیامی روشن به جهان اسلام است که اگر امت اسلامی به ظرفیت‌های خود تکیه کرده و در برابر استکبار عقب‌نشینی نکند، می‌تواند معادلات قدرت را در سطح جهانی تغییر دهد.
 
وی با تأکید بر اینکه تنگه هرمز امروز نماد «ابتکار عمل» مسلمانان در برابر قدرت‌های بزرگ است، خاطرنشان کرد: این روحیه باید در سراسر جهان اسلام منتشر شود. پیام امروز ما به امت اسلامی این است که عزت و سربلندی هرگز از مسیر وابستگی نمی‌گذرد، بلکه تنها از طریق استقلال، مقاومت و تکیه بر هویت دینی حاصل می‌شود.
 
ماموستا امیری الگوی وحدت اقوام و مذاهب در ایران را نسخه‌ای نجات‌بخش برای کل جهان اسلام برشمرد و گفت: اگر همگرایی حول منافع ملی و دینی که در ایران شکل گرفته، در سطح بین‌الملل اسلامی پیاده شود، دیگر دشمنان نمی‌توانند با تفرقه‌افکنی و جنگ‌های نیابتی، امت را ضعیف نگه دارند. با وحدت، جایگاه دشمن از «تحمیل‌کننده اراده» به «ناچار به عقب‌نشینی» تغییر خواهد کرد.
 
امام جمعه اهل سنت قروه، وجود رهبری را رکن اصلی حفظ ثبات و پیشرفت کشور دانست و بیان کرد: در شرایط پیچیده بین‌المللی، نقش رهبری به عنوان «نقطه ثقل» تقسیم قدرت و مدیریت کلان کشور باید برجسته شود؛ چرا که وجود یک محور واحد برای هماهنگی و جهت‌دهی به ظرفیت‌ها، ضامن امنیت و حرکت رو به جلوی نظام است.
 
وی در پایان، از علما، خطبا و اصحاب رسانه خواست موضوع تبیین مشکلات و امیدآفرینی را یک «تکلیف شرعی و ملی» بدانند و تأکید کرد: در هر منبر و مصاحبه‌ای، باید در کنار اشاره به فشار‌های خارجی، بر نقش مردم، وحدت و امید تأکید شود تا با بصیرت و اخلاص، این ملت بزرگ در مسیر عزت و امنیت سربلند بماند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین