دکتر "مجید ابهری" عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و پژوهشگر مسائل اجتماعی در خصوص حماسه بزرگ تاریخی 9 دی که پایانی بر 8 ماه آشوب خیابانی بود، یادداشتی در اختیار خبرگزاری دفاع مقدس قرار داده که مشروح آن در ذیل آمده است:
"در طول تاریخ انقلاب اسلامی هربار که موجی از سوی دشمنان و معاندان به حرکت درمی آید مردم براساس عشقِ باطنی و بیعت خود به اسلام و رهبری بر خود لازم و واجب می بینند تا در مقابل موج هایِ کاذب دشمن، ایستادگی کرده و با مقاومت و ایثار خود، آنها را به زانو درآورند.
نقاط بسیار روشن و ماندگاری در تاریخ انقلاب اسلامی وجود دارد که هریک از آنها تجلیگاه وحدت و همدلی میان اقشار ملت و ولایت است. بدون شک یکی از به یادماندنی ترین و زیباترین صحنههای تاریخی در میان خیزشهای مردمی، حماسه 9 دی میباشد."
فتنه سال 88 که با مثلث شوم صهیونیسم، منافقین و بهائیت حمایت میشد بر اساس تحلیلهای برگرفته از مغزهای علیل نظریه پردازانی بود که مردم را ناامید و اهالی فتنه قلمداد میکردند. آنها خود را در جایگاه ناجی به ملت معرفی میکردند، البته این درحالیست که همیشه در طول تاریخ شیعه هم به همین صورت بوده است.
فتنهگران مسجد ضراری در مقابل مسجد حقیقت و ولایت ساختند و با هیاهوی بوقهای تبلیغاتی استکباری و بزرگنمایی چند حادثه کوچک شهری، وندالها را به جای جوانان غیور ایرانی جا زدند و با استفاده از حمایت مالی و فکری و بهرهمندی از لابی آمریکا و اسرائیل، قصد ایجاد تزلزل در ارکان نظام را داشتند. خوشبختانه مثلث مردم، دین و رهبری بار دیگر همچون مشتی گرِه کرده بر دهان یاوه سرایان خورد و در 9 دی تکلیف آنها را روشن کرد.
حماسه 9 دی دنبالهای از 15 خرداد بود که هدف اصلی آن به رخ کشاندن قدرت عظیم عشق به ولایت بود که با عزم راسخ مردم و حضور پرشور آنها در میدان عمل، جهانیان را متحیّر ساخت. در این روز مردم در یک همه پرسی خودجوش یک بار دیگر به نوکران بیگانه و منافقان نه گفتند تا برای همیشه این پاسخ منفی در سینه تاریخ ثبت و ضبط گردد و نسلهای آینده بدانند فرهنگ کوفی جایی در کشور حسینی ندارد.