تیموری: برگزاری تور «شاعران اربعینی» از کنگاور تا خسروی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از برگزاری «تور شاعران اربعینی» با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی و پاسداشت پیوند میان ادبیات و معنویت در ایام اربعین خبر داد.
کد خبر: ۸۴۹۰۶۲
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۹ - 19July 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «مظفر تیموری» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه امروز در جلسه ستاد اربعین استان، با اشاره به جایگاه ممتاز استان کرمانشاه به عنوان «دروازه تمدنی ایران» و «دروازه عتبات عالیات» اظهار داشت: استان کرمانشاه علاوه بر ویژگی‌های جغرافیایی، خاستگاه ادبیات فاخر و شعر آیینی است. ما قصد داریم با بهره‌گیری از ظرفیت هنر فاخر شعر، فضای معنوی مسیر زائران را با پیام‌های والای اربعین حسینی پیوند دهیم.

اربعین

تیموری با تأکید بر ضرورت توجه به ابعاد فرهنگی اربعین افزود: برنامه تور شاعران اربعینی یکی از طرح‌های شاخص و محوری این اداره کل است که با حضور شاعران مطرح کشوری و استانی در امتداد مسیر زائران طراحی شده است. این رویداد، فرصتی بی‌بدیل است تا زبان شعر، راویِ شور، شعور و حماسه‌ی حسینی در دروازه عتبات عالیات باشد.

وی در ادامه با برشمردن نقاط برگزاری این تور، تصریح کرد: این کاروان فرهنگی در مسیر تردد زائران، از شهرستان کنگاور آغاز شده و با عبور از بیستون، کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب، گیلانغرب، سرپل ذهاب، دالاهو و قصرشیرین، در مرز بین‌المللی خسروی به اوج خواهد رسید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در پایان ابراز امیدواری کرد که این رویداد بتواند علاوه بر ترویج فرهنگ کتابخوانی و شعر آیینی، تأثیری ماندگار در ذهن و جان زائران ایجاد کرده و ظرفیت‌های فرهنگی کرمانشاه را به عنوان «دروازه زیارت، تجارت و مدار دانایی» بیش از پیش به جهانیان معرفی کند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین