معاون وزیر فرهنگ: در روایتگری جنگ، دستاورد‌ها به درستی بیان شود

معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در صحنه روایتگری جنگ تحمیلی باید با تبعیت محض از رهبر معظم انقلاب، حافظ امنیت بود و با بیان دقیق دستاورد‌های رزمندگان اسلام، تاب آوری جامعه را افزایش داد.
کد خبر: ۸۵۰۱۵۸
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۳ - 23July 2026

به گزارش گره فرهنگ دفاع‌پرس، «محمدرضا نوروزپور» معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز پنجشنبه در یادواره شهدای رسانه استان تهران که در محل سالن همایش‌های شهرداری ورامین برگزار شد، اظهار داشت: امروز دشمن همانطور که با گلوله جان ایرانیان را می‌گیرد تلاش دارد تا با استفاده از تبلیغات، روایت دروغ و جعلی ارائه و حقیقت را قربانی کند.

نوروزپور

وی افزود: کسانی که برای پاسداشت آنها گرد هم جمع شده‌ایم برای باقی ماندن روایت صحیح، جان خود را فدا کردند و در این مسیر هراسی نداشتند، ایرانیان در جنگ با دشمنان نشان دادند که برای دفاع از خاک و آرمان ها، شهادت را عین زندگی می‌دانند و روایتگران بسیجی نیز ثابت کردند در رویارویی با جنگ تبلیغاتی دشمن هراسی از شهادت ندارند.

نوروزپور تصریح کرد: امروز همه وظیفه داریم که در مسیر روایتگری در جنگ شناختی که دشمن به راه انداخته، راه درست را انتخاب کرده و اجازه ندهیم این مسیر خالی از رهرو بماند و در این راه لازم است تا ملاحظات آن را نیز در نظر گیریم.

معاون وزیر ارشاد گفت: در این ایام که با جنگ‌های ترکیبی و با روش‌های جدید تبلیغی مواجهیم باید در عمل به فرمایشات رهبر سوم انقلاب، انسجام ملی را حفظ کرده و از دمیدن به اختلافات و خدشه وارد کردن به انسجام ملی پرهیز کرده و جامعه را به خودی و غیر خودی تبدیل نکنیم.

وی با تاکید بر لزوم تبعیت محض از رهبر معظم انقلاب افزود: در روایت ما نباید ذره‌ای از تندروی، کندروی و انحراف از رهبر انقلاب نشانه‌ای وجود داشته باشد، کسی که از امام جلو افتاد از دین خارج شده و کسی که عقب افتاد نابود می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم عمل به دستورالعمل‌های مربوط به انتشار اخبار در زمان جنگ گفت: روایتگری زمان جنگ اصولی دارد که باید به آن عمل کرد چرا که دشمن بسیاری از اطلاعات خود را از اظهارنظرها، بیانیه ها، مکالمات تلفنی و مصاحبه کسب می‌کنند، بنابراین باید دقت کرد که دشمن با اطلاعات ما پازل خود را تکمیل نکند.

نوروزپور افزود: امروز باید تاب آوری جامعه افزایش داده و اگر از مشکلات گفته می‌شود باید علت آن نیز ذکر شود.

وی تصریح کرد: باید دقت داشت که در بیان روایت جنگ دچار خطای محاسباتی نشویم، پیروزی را بیشتر و کمتر از چیزی که هست بیان نکنیم، وقتی شبکه‌های آمریکایی در برابر قدرت رزمندگان ما کرنش می‌کنند و به ناکامی ترامپ اذعان دارند برخی رسانه‌ها حتی رسانه‌های منتسب به جریان انقلاب به گونه‌ای از جنگ می‌نویسند انگار که ما شکست خورده‌ام.

وی تاکید کرد: روایتگران بسیجی به گونه‌ای گزارش دهند که دستاورد‌های صحنه میدان به درستی به مردم منتقل شود، امروز اگر دشمن قشم و خارک را زده ما هم در مقابل چند مرکز سری مرتبط به CIA را هدف قرار داده‌ایم که این دستاورد باید به درستی برای مخاطب بیان شود.

وی گفت: اگر خود دشمن و رسانه‌های بین‌المللی به قدرت ایران اذعان دارند نباید حرف‌هایی زده شود که مردم احساس بی دفاعی در برابر دشمن کنند، البته نباید دستاورد‌های نظامی را به توقع در برابر و فشار به نیرو‌های مسلح تبدیل کرد، بیان مطالبی مانند نبرد تا نابودی آمریکا توقع بیجایی است که با هدف اصلی ما در ایجاد بازدارندگی برای جلوگیری از تجاوز مجدد به ایران اسلامی منافات دارد.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار